ذخيره سازي گوشت مرغ به منظور تنظيم و تثبيت قيمت‌ها و به دليل متغير بودن ميزان عرضه و تقاضا در سطوح مختلف سال ضروري است.


علي‌ مرادي مدير امور طيور سازمان جهاد كشاورزي استان تهران در گفتگو با خبرنگار  اقتصادي باشگاه خبرنگاران با بيان اين مطلب افزود: در صورتي كه تمامي واحدهاي مرغداري با ظرفيت كامل مرغ توليد كنند روزانه حدود 200 تن گوشت مرغ در استان تهران توليد مي‌شود.

وي با اشاره به اينكه نياز روزانه گوشت مرغ در استان تهران بيش از 1000 تن است تصريح كرد: توليد گوشت مرغ در استان تهران جوابگوي نياز استان نيست كه براي تامين اين محصول گوشت مرغ از استانهاي مجاور وارد استان تهران مي‌شود.

مرادي با اشاره به اينكه با توجه به جوجه‌ريزي‌هاي انجام شده توسط مرغداران توليد گوشت مرغ در سطح كل كشور اشباع شده گفت: با افزايش توليد، وجود مازاد مصرف گوشت مرغ و مناسبت‌هاي 6 ماه پاياني سال نياز به ذخيره‌سازي اين محصول بيش از پيش حائز اهميت است.

مديرامور طيور سازمان جهاد كشاورزي استان تهران ذخيره نشدن گوشت را موجب افزايش وزن و سن مرغ در مرغداري‌ها و كاهش قيمت گوشت مرغ دانست.

مرادي با بيان اينكه ذخيره‌سازي گوشت مرغ باعث تعادل قيمت‌ها در بازار مي‌شود خاطرنشان كرد: ذخيره سازي گوشت مرغ باعث ثبات توليد و اطمينان خاطر مرغداران براي توليد گوشت مرغ در دوره‌هاي بعدي توليد مي‌شود.

برچسب ها: مرغ ، تولید ، تقاضا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار