به گزارش
خبرنگار اجتماعي باشگاه خبرنگاران ،دکتر علی اکبر جلالی در حاشیه بازدید از غرفه پلیس فتا افزود: آموزش، اطلاع رسانی و آگاهی بخشی مهمترین فعالیت پلیس فتا است به نحوی که پس از این آموزش ها کاربران به نوعی به خود کنترلی خواهند رسید و همین موضوع آمار جرایم را کاهش می دهد.
وی ادامه داد: اگر فضای سایبر امن نباشد هیچ فعالیتی امکان بروز پیدا نخواهد کرد و خوشبختانه پلیس فتا در دو سال فعالیت خود توانسته امنیت را در این فضا حاکم کند.
جلالی اظهار داشت: متاسفانه امکانات و زیر ساخت های ما از جمله سرعت اینترنت پایین است و همین موضوع باعث می شود تا برخی از افراد تمایلی به استفاده از فضای سایبر نداشته باشند.
پدر فن آوری اطلاعات ایران سرعت حرکت پلیس فتا را مناسب ارزیابی کرد و عنوان داشت :همکاری جدیدی که با پلیس فتا صورت گرفته در حوزه الکترونیک کردن شهرهای ایران است که این پروژه به صورت 100 درصد انجام شده و در حال حاضر تمام شهرهای ایران دارای اینترنت هستند.
پدر علم فن آوری اطلاعات ایران خاطرنشان کرد: اگر شبکه ملی اطلاعات راه اندازی شود بطوری که در تمام شهرهای الکترونیک گسترش یابد و پهنای باند با سرعت 30 مگابایت در ثانیه به کاربران ارائه شود پلیس فتا به عنوان قطب امنیت فضای سایبر معرفی خواهد شد./ف