کارگردان سینما افزود: در سالهای اخیر از تاثیر مثبت فیلم استفاده میشود و میتوان از یک فیلم برای آرامش بخشیدن و حل مشکلات روانی در بیماران و حتی جامعه استفاده کرد اما چون هنوز روش جدیدی است قاعده و قانون مشخصی ندارد.
تمجیدی افزود: گاهی اوقات انسان با دیدن یک فیلم لذت میبرد و تا مدتها از یادآوری آن احساس خوبی را به دست میآورد که میتواند سبب رشد فکری و آرامش روحی در افراد شود.
وی یادآور شد: در حال حاضر تمام جوامع با هجوم فیلمهای خشونت آمیز در خطر هستند و یک کودک با دیدن صحنه خشن حالت پرخاشگری به او دست میدهد.
کارگردان سینما اظهار کرد: والدین باید کودک را کنترل کنند تا هر فیلمی را تماشا نکند و هنگامی که کودک فیلمی را تماشا میکند اگر همراه او کسی باشد میتواند شخصیت منفی را برای کودک توجیه کند.
تمجیدی ادامه داد: باید با فرهنگسازی حریم امن را برای کودک ایجاد کرد و این کار را باید تلویزیون انجام دهد که فیلمهای خشن در اختیار کودکان قرار نگیرد.
وی در ارتباط با فیلم درمانی برای کاهش اضطراب گفت: فیلم درمانی به صورت فوری بیماری روانی را خوب نمیکند اما در کنار درمان دارویی اثر بخش است و با کار کردن در این امر میتوان از آن نتیجه خوبی گرفت.
کارگردان سینما خاطرنشان کرد: در سینما به چند شکل میتوان در زمینه روانشناسی صحبت کرد،برخی از فیلمها آگاهی دهنده و برخی اطلاعات را به مخاطب منتقل میکند.
تمجیدی یادآور شد: فیلمی که با خشونت همراه است روان فرد را تحت تاثیر قرار میدهد و ممکن است در تعدادی از فیلمها خشونت به صورت ظاهری نشان داده شود اما بافت درونی فیلم به گونهای است که بدون نشان دادن صحنه خشونت آمیز روان مخاطب را آزار میدهد.
وي در خاتمه با اشاره به حمايت هاي آستان قدس رضوي خاطر نشان كرد: اگر نبود حمايت هاي همه جانبه و اينچنيني آستان قدس كه ناشي از نگاه ويژه آيت الله واعظ طبسي است، امروز شاهد اين چنين همايشات و كنگره هايي در بيمارستان فوق تخصصي رضوي در تمام عرصه هاي علمي و پزشكي نمي بوديم./س