امیرحسین شفیعی معتقد است با حضور نمایش‌های خیابانی در جشنواره تئاتر کودک و نوجوان، به عنوان یک بخش مستقل، خلاء تولید تئاتر خیابانی برای کودکان و نوجوانان ترمیم می‌شود.

 
امیرحسین شفیعی کارگردان تئاتر خیابانی در گفت‌و‌گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران همدان گفت: بخش تئاتر خیابانی جشنواره تئاتر کودک و نوجوان امسال می‌تواند بخش تاثیرگذار و اساسی جشنواره باشد و می‌تواند در اولین دوره به عنوان یکی از بخش‌های اصلی تلقی شود.
وی افزود : با توجه به ظرفیت محدود سالن‌های تئاتر همدان که معمولا در دوره‌‌های پیشین تماشاگرانی در پشت درهای بسته سرگردان بودند؛ بخش خیابانی بستری را فراهم می‌کند تا مخاطبان کودک و نوجوان بیشتری از ظرفیت‌های تئاتر استفاده کنند.
کارگردان نمایش خیابانی هیس گفت: برای اینکه نظر مخاطبان کودک و نوجوان را بتوانیم جلب کنیم، احتیاج به ابزارهای تازه‌ای در تئاتر خیابانی داریم. رنگ، موسیقی، لباس مناسب، حرکات و جنس‌ بازی متناسب با مخاطب جزء ابزارهایی است که می‌تواند به کمک کارگردان اثر بیاید اما چالشی که همه کارگردان‌های تئاتر خیابانی در جشنواره تئاتر خیابانی با آن مواجه خواهند شد، استفاده از تماشاگران کودک و نوجوان در جریان نمایش هستند.
شفیعی افزود: در تجربه‌های پیشین تئاتر خیابانی درگیر کردن مخاطب با اثر با استفاده از شیوه‌های متفاوت، مرسوم و رایج بوده و در واقع همدان یک آزمون بزرگ برای کارگردان‌های تئاتر خیابانی است که چگونه با مخاطب خود ارتباط برقرار کرده و از حضور آنها استفاده دراماتیک کنند.
این فعال حوزه تئاتر خیابانی درباره نمایش خیابانی یک دنیای کودکانه که قرار است در جشنواره تئاتر کودک و نوجوان اجرا کند، افزود: در شیوه اجرایی «یک دنیای کودکانه» سعی شده هم مخاطب کودک و نوجوان هم بزرگسال در نظر گرفته شود. برای ایجاد این موقعیت قصه‌های نوستالوژیک که برای مخاطب بزرگسال یک خاطره و برای کودکان امروز کماکان یک قصه تازه است، در نظر گرفته شده است. این اثر با تمامی آثار گذشته‌ام متفاوت است و جزء معدود دفعاتی است که از دیالوگ برای اجرای اثر استفاده کردم./س
برچسب ها: خلا ، تولید ، تئاتر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.