به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران تبریز، طلوع حیات با اشاره به بررسی های کارشناسی انجام یافته توسط کارشناسان این مدیریت و نصب تله های فرمونی در اوایل مرداد ماه سال گذشته گفت: حضور این آفت در منطقه محرز گردیده و از ابتدای سال زراعی 91-90، نسبت به برنامه ریزی و اجرای دقیق مدیریت آفت اقدامات لازم و ضروری انجام پذیرفته است.
وی با اشاره به برگزاری کلاس های آموزشی، ترویجی در مناطق روستایی این شهرستان برای بهره برداران و تولیدکنندگان گوجه فرنگی توسط اداره ترویج وکلینیک های گیاه پزشکی افزود: شناسایی خزانه های تولید نشاء گوجه فرنگی و ردیابی آفت با استفاده از تله های فرمونی و سمپاشی با ماده بیولوزیک بی _تی برای تولید نشاء سالم از عمده برنامه های این مدیریت برای کاهش خسارت آفت مینوز گوجه فرنگی می باشد.
طلوع حیات همچنین از تهیه و تدوین اطلاعیه های فنی و توزیع آن به صورت انبوه بین بهره برداران بخش کشاورزی این شهرستان خبر داد و گفت: تهیه و نصب آویزها و پارچه نوشته های اطلاع رسانی در مناطق روستایی و همچنین نصب تله های فرمونی برای پایش جمعیت آفت در کنار اجرای شکار انبوه با استفاده از تله های فرمونی وتشتک های فرمونی درسطح 15هکتاربه صورت الگویی وآموزشی، ازجمله اقدامات دیگر این مدیریت درحمایت ازبهره برداران بخش زراعی درافزایش توان تخصصی آنان در مبارزه با این آفت می باشد. /س