به گزارش
گروه اجتماعي باشگاه خبرنگاران از پايگاه اطلاع رساني پليس، سردار "سيد کمال هاديانفر" با اعلام اين خبر عنوان كرد: بر اساس قانون، سند افتا دولت و تدابير فرماندهي ناجا؛ پليس فتا وظيفه دارد با تمامي جرايم حوزه فضاي سايبري برخورد کند.
وي به راه اندازي شعبه هاي پليس فتا در تمامي مراکز استان هاي کشور در سال گذشته اشاره کرد و گفت: طي اين مدت، بيش از 4 هزار پرونده تشکيل شده و ضمن رسيدگي به پرونده ها با مجرمان برخورد قانوني شده است.
رييس پليس فتا ناجا افزود: بيش از 52 درصد از جرايم گزارش شده، توسط پليس فتا کشف شده که اين ميزان کشف از ميانگين کشورهاي توسعه يافته بيشتر است.
سردار هاديانفر، يکي از اصليترين مسائل در کشف ادله ديجيتال را وجود آزمايشگاههاي بررسي ادله ديجيتال در دو حوزه پي جويي جرايم در شبکه رايانهها و تلفن همراه عنوان کرد و گفت: با اقدامات زيربنايي انجام شده، هم اکنون در 10 استان کشور آزمايشگاههاي ادله ديجيتال جرم راه اندازي، تجهيز و عملياتي شده است.
وي با بيان اينکه در فضاي مجازي، ارتکاب جرم قابل رديابي مي باشد، گفت: پليس فتا با استناد به ادله کافي از ارتکاب جرم باقيمانده و نيز فراگيري و کسب دانش "فارنزيک" قادر به جمعآوري ادله ديجيتال در فضاي مجازي مي باشد.
اين مقام مسئول ادامه داد: پليس فتا با بررسي سيستمهاي رايانهاي و مخابراتي مجرمان، توانايي کشف علمي جرايم در فضاي مجازي را دارا مي باشد، بر همين اساس با استفاده از تجهيزات آزمايشگاهي امکان بررسي ادله ديجيتال و بررسي فني تجهيزات مجرمانه در ارتکاب جرائم در اين پليس محقق شده است.
رئيس پليس فتا با بيان اينکه دنياي مجازي داراي پيچيدگيهاي بسياري است، گفت: ما در ابتداي راه قرار داريم اما با وضعيت موجود اميدواريم در سال هاي نه چندان دور جزء بهترينها در بين پليسهاي سايبري دنيا در حوزه عملي، فني و تخصصي باشيم./ف