به گزارش
سرويس اقتصادي باشگاه خبرنگاران و به نقل از شبکه اطلاع رساني توليد و تجارت ايران (شاتا) ، سيد عليرضا شجاعي افزود: ميزان سرمايهگذاري در اين طرح ها بيش از سه هزار ميليارد تومان بوده و بيش از 25 هزار نفر اشتغال مستقيم ايجاد شده است.
وي با بيان اينكه بيشترين طرح ها در استانهاي آذربايجان شرقي، خراسان رضوي و اصفهان است، تصريح كرد: بيشترين سرمايهگذاري نيز در استانهاي تهران، اصفهان و خراسان رضوي صورت گرفته است.
مشاور وزير صنعت، معدن و تجارت در خصوص جذاب ترين حوزههاي سرمايهگذاري تصريح كرد: محصولات غذايي و آشاميدني، ساخت فلزات اساسي، ساير محصولات كاني غيرفلزي، ساخت مواد و محصولات شيميايي و ساخت منسوجات حوزههايي است كه بيشترين ميزان سرمايهگذاري را جذب کرده است.
وي اظهار داشت : جذب سرمايهگذار و همچنين سوق دادن نقدينگيها به سمت توليد تنها از طريق ثابت بودن عوامل كلان اقتصادي امكانپذير است چرا كه در اين موقعيت، شرايط براي فعال صنعتي شفاف مي شود و او را قادر به برنامهريزي مناسب در حوزه كاري خود ميكند.
اتمام طرحهاي نيمهتمام و تكميل ظرفيت بنگاههاي صنعتي و معدني در دستور كار اساسي وزارت صنعت، معدن و تجارت در سال توليد ملي و حمايت از سرمايه ايراني قرار گرفت كه براساس آن، وزير صنعت، معدن و تجارت از اتمام هزار طرح نيمهتمام در بهار امسال خبر داده بود.
شجاعي از پشتيبانان مالي توليد همچون بانك ها و حوزه هاي مرتبط با اقتصاد كلان خواست با تأمين سرمايه در گردش و سرمايه ثابت مورد نياز توليد به تكميل ظرفيت هاو اتمام طرح ها در سال توليد ملي كمك کنند./عب