استفاده از مواد اوليه مناسب و فناوري هاي نوين باعث افزايش کيفيت محصولات صنايع غذايي مي شود.

اسفنديان کارشناس صنايع غذايي در گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، با بيان مطلب بالا افزود: امسال سال حمايت از توليد ملي و کار و سرمايه ايراني است و بايد توليدکنندگان کشور براساس ضوابط و مقررات دولتي عمل کنند تا توليد ملي جايگزين ساير کالاهاي وارداتي شود.

وي افزود: استانداردسازي براساس مقررات ملي، استفاده از مرغوب ترين مواد اوليه در توليد محصول از جمله اولويت هاي توليد، توليدکنندگان نمونه کشور است.

اسفنديان تصريح کرد: کيفيت کارخانه ها و ماشين آلات از جمله شرايط براي توليد يک محصول نمونه است.

کارشناس صنايع  غذايي افزود: براي توسعه و توليد، کارخانه ها نياز به حمايت دارند زيرا شرايط براي بسياري از توليدکنندگان سخت است و دولت بايد با ايجاد تسهيلات در جهت رونق توليد گام بردارد.

وي خاطرنشان کرد: دولت و مسئولين سازمان غذا و دارو براي افزايش کيفيت محصول و همچنين افزايش واحدهاي نمونه برنامه ريزي کنند و با ارايه آموزش هاي لازم کيفيت محصولات توليد داخل را افزايش دهند.

وي در پايان گفت: سلامتي جامعه در گرو کيفيت محصولات غذايي است و سازمان غذا و دارو بايد نظارت دقيق تر و اطلاع رساني خوب در اين راستا داشته باشد./عب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار