مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: نیاز آبی نچندان زیاد زعفران به آب و احساس نیاز به آب در مواقعی که سایر محصولات به آب نیازی ندارد از دلایل مهم افزایش سطح زیرکشت زعفران در استان شده است.

سعداله اسکندری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: محدودیت های آبی و

تنش های خشکی و خشکسالی در این افزایش سطح زیرکشت بی تاثیر نبوده است.

وی تصریح کرد: تولیدکنندگان در شهرستان مرند با اختصاص 75 هکتار به زعفران بیشترین تولید را در آذربایجان شرقی به این شهرستان تخصیص دادند.

اسکندری با اشاره به کشت الگویی زعفران در چندین شهرستان اظهار داشت: زعفران در

شهرستان های تبریز، اُسکو، آذرشهر و شبستر به صورت الگویی کشت شده است و در صورت عدم محدودیت سال های آینده اقدام به کشت زعفران خواهد شد.

وی تاکید کرد: کارآفرینی برای برداشت را به همراه درآمدزا بودن زعفران به نوعی بیانگر تولید ملّی، حمایت از کار وسرمایه ایرانی است. /س

برچسب ها: افزایش ، کشت ، زعفران
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.