تحلیلگران منطقه معتقدند تداوم تحرکات نظامی ترکیه در مرز با سوریه و اظهارات مداخله جویانه مقامات این کشور پیامدهای خطرناکی در پی دارد.

به گزارش سرويس بين‌الملل باشگاه خبرنگاران، شبکه اسکای نیوز عربی امشب در گزارشی اعلام کرد: مقامات آنکارا با مواضعی که اخیرا اتخاذ کرده اند خودشان را برای دوران بعد از اسد آماده می کنند.

در این گزارش با اشاره به تداوم تحرکات نظامی ترکیه در مرز با سوریه از پیامدهای خطرناک آغاز جنگ در منطقه هشدار داده شد.

اسکای نیوز همچنین با اشاره به آزادی ارائه شده از سوی دولت سوریه به کردهای منطقه مرزی الحسکه، تاکید کرد: ترکیه از آزادی عمل کردها در طول نوار مرزی مشترک با سوریه نگران است.

خاطرنشان می شود احمد داود اوغلو وزیر خارجه ترکیه در اظهاراتی با دخالت در امور داخلی سوریه پیشنهاد داد تا فاروق الشرع معاون بشار اسد رئیس جمهور سوریه به جای وی در رأُس دولت انتقالی قرار بگیرد تا به زعم وی جنگ داخلی در سوریه متوقف شود.


برچسب ها: ترکیه ، سوریه ، جنگ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار