طاهريان در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:
طاهريان در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:
ابراهيم طاهريان در گفتگو با
خبرنگار سياست خارجي باشگاه خبرنگاران با اشاره به گذشت بیش از یک دهه از حضور نیروهای آمريكایی در افغانستان گفت: حضور بيش از يك دههاي نيروهاي نظامي بيگانه در اين كشور، نتيجهاي جز توسعه و پايداري جريان افراطي نداشته است.
وي افزود: جريان افراطي، حضور نيروهاي نظامي در افغانستان را با دلايل خود توجيه كرده و خدمات متقابلي به هم ارائه دادهاند، اما اقدامات آنها مانند دو لبه يك قيچي، به منافع ملت افغانستان آسيب زده است.
سفير سابق ايران در افغانستان ادامه داد: نمودار منفي شاخصهاي اقتصادي، امنيتي و فرهنگي در افغانستان بيانگر اين است كه با حضور نيروهاي نظامي آمريكايي، اوضاع افغانستان پيچيدهتر شده، ناامني در اين كشور گسترش يافته و موقعيت جريان افراطي ارتقاء پيدا كرده است.
طاهريان در پايان خاطرنشان كرد: آمريكا براي خروج نيروهاي نظامي از افغانستان فقط منافع و مصالح خود را در نظر داشته و لذا تاريخ دقيقي براي خروج آنها مشخص نكرده است، در حالي كه همه ميدانند كه تصميم ورود به اين كشور از ابتدا نادرست بوده و به منافع ملت افغانستان و کشورهاي منطقه صدمه زده و مشكلاتشان را افزايش داده است.
انتهاي پيام/