کارشناس مسئول شترمرغ و ساير ماکيان سازمان جهاد کشاورزي آذربايجان شرقي گفت: سالانه از هر شترمرغ 40 کيلوگرم و در مجموع 120 تن گوشت استحصال مي شود.

کمال نيکسان در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: تعداد شترمرغ هاي مولد مادّه در واحدهاي فعال 100 قطعه بوده که از اين تعداد سالانه 30 تخم از هر شترمرغ و در مجموع سه هزار قطعه جوجه حاصل مي شود.

وي تصريح کرد: از مجموع 7 واحد فعال پرورش شترمرغ در استان، 5 واحد فعال و 2 واحد غيرفعال هستند.

نيکسان ادامه داد: سه هزار جلد چرم به مساحت 2/1 مترمربع، هزار عدد تخم شترمرغ و 4500 کيلوگرم روغن استحصالي از ديگر توليدات پرورش دهندگان شترمرغ در استان است.

کارشناس مسئول شترمرغ و ساير ماکيان سازمان جهاد کشاورزي آذربايجان شرقي یادآور شد: واحدهاي فعال پرورش شترمرغ در شهرستان هاي آذرشهر، مراغه و شبستر داير شده اند.

نیکسان تاکید کرد: عدم حمايت ارگان هاي ذي ربط، بالا بودن قيمت گوشت، بالا بودن هزينه هاي توليد، نبود مراتع به منظور کاستن هزينه هاي خوراک و پايين بودن فرهنگ مصرف را مي توان از مهم ترين مشکلات پرورش شترمرغ در استان قلمداد نمود./س

برچسب ها: تولید ، سالانه ، شترمرغ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.