نوشيدن سه فنجان قهوه در روز مي تواند تا 10 درصد خطر مرگ ناشي از بيماري هاي قلبي عروقي و سكته مغزي را كاهش دهد.

 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک براساس تحقیقات انجام شده افراد بين سنين 50 تا 71 سال كه روزانه به طور متوسط سه فنجان قهوه( عادي يا فاقد كافئين) مصرف مي كنند 10 درصد كمتر از افراد همين رده سني كه قهوه نمي نوشند در معرض خطر مرگ زودرس ناشي از بيمارهايي قلبي عروقي، تنفسي، سكته هاي مغزي، ديابت يا انواع عفونت ها هستند.

به گفته محققان نرخ اندكي بالا از ابتلاي به سرطان در نزد مرداني كه در نوشيدن قهوه افراط كرده نسبت به مرداني كه اعتدال در مصرف قهوه را رعايت مي كنند، شده اند. در حالي كه در نزد زنان هيچ ارتباطي ميان مصرف قهوه و ابتلا به سرطان مشاهده نشده است.

محققان براي صحت هرچه بيشتر نتايج اين تحقيق ساير عوامل مرگ ومير در اين رده سني از جمله عدم تحرك، افسردگي، تاثيرات دخانيات و الكليسم را كه در پرسشنامه مطرح شده بودند ، مورد بررسي قرار داده اند. به همين دليل، محققان هشدار دادند كه نمي توان از لحاظ كلينيكي اطمينان دهند كه نوشيدن قهوه به تنهايي موجب طول عمر مي شود./س

برچسب ها: قهوه ، سکته ، جلوگیری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.