به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اردبیل / بیشترین حجم محصولات دامی اردبیل توسط عشایر این استان تامین می شود که به دلیل مرغوبیت و کیفیت این تولیدات در سالهای اخیر توجه بازارهای جهانی را به خود جلب کرده است.
عشایر استان سالانه با تولید 43 هزار و 524 تن شیر، 5.4 هزار تن پنیر، 10.4 هزار تن گوشت، هزار و 500 تن پشم و 12 هزار و 679 متر مربع صنایع دستی قابل فروش یکی از تولیدکنندگان عمده محصولات پروتئینی و صنایع دستی کشور و منطقه محسوب شده و می تواند به عنوان یکی از مهمترین سرمایه های اقتصادی منطقه قلمداد شود.
اما محصولات صادراتی دام و طیور استان به موارد ذکر شده خلاصه نمی شود و طبق اظهارات معاون فنی دامپزشکی استان اردبیل شامل عسل، جوجه یک روزه، بال مرغ، پای مرغ، دنبه گوسفندی، آلایش غیر خوراکی دامی و پوست خام دامی است./س