به گزارش خبرنگرا باشگاه خبرنگاران مشهد،محققان به بررسی خواص دانه سویا پرداخته اند زیرا مشاهده کرده اند میانگین ابتلای زنان به بیماریهای قلبی و سرطان سینه در ژاپن که میزان مصرف سویا در آن بالا است، کاهش نشان میدهد.
محققان در تحقیقات خود روی 60 زن در طول هشت هفته به این نتیجه رسیدند: مصرف روزانه نصف فنجان دانه سویای بو داده میزان فشار خون سیستولیک را به میزان 10 درصد و فشار خون دیاستولیک را به میزان 7 درصد در بین مبتلایان به فشار خون که در این تحقیقات شرکت کرده بودند، کاهش داد.
میزان فشار خون سیستولیک و دیاستولیک در بین زنان دارای فشار خون عادی نیز به ترتیب 5 و 3 درصد کاهش یافت. کاهش فشار خون به جلوگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی کمک میکند./س
یوسف زاده