پلیس در تعقیب قاچاقچی بینالمللی؛
دستمزد ۵۰ پوندی برای انتقال مواد از تهران به لندن
به گزارش خبرنگرا باشگاه خبرنگاران مشهد،محققان به بررسی خواص دانه سویا پرداخته اند زیرا مشاهده کرده اند میانگین ابتلای زنان به بیماریهای قلبی و سرطان سینه در ژاپن که میزان مصرف سویا در آن بالا است، کاهش نشان میدهد.
محققان در تحقیقات خود روی 60 زن در طول هشت هفته به این نتیجه رسیدند: مصرف روزانه نصف فنجان دانه سویای بو داده میزان فشار خون سیستولیک را به میزان 10 درصد و فشار خون دیاستولیک را به میزان 7 درصد در بین مبتلایان به فشار خون که در این تحقیقات شرکت کرده بودند، کاهش داد.
میزان فشار خون سیستولیک و دیاستولیک در بین زنان دارای فشار خون عادی نیز به ترتیب 5 و 3 درصد کاهش یافت. کاهش فشار خون به جلوگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی کمک میکند./س
یوسف زاده