در زمينه فناوري هاي فضايي نياز است تا در اين زمينه برنامه ريزي هاي دقيقي صورت گيرد تا با همكاري سازمان ها و نهادهاي پژوهشي پروژه هاي كلان در اين زمينه اجرايي شود.

به گزارش خبرنگار صنفي آموزشي باشگاه خبرنگاران؛ دكتر علي اصغر عميديان در اولين كنفرانس ماهواره براي توسعه پايدار با تاكيد بر اينكه سمت گيري هاي توسعه فناوري بايد بر اساس نيازهاي امروز و آينده باشد، گفت: لازم است تا توسعه پايدار به صورتي برنامه ريزي و طراحي شود كه در جهت ايجاد تعادل در حوزه هاي اقتصادي، اجتماعي و محيط زيست باشد.

معاون پارلماني وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات با اشاره به توسعه فناوري هاي فضايي در دنيا و در كشور، اظهار داشت: توسعه پايدار براي اولين بار در سال 1980 در سازمان جهاني حفاظت از منابع طبيعي مطرح و تاكيد شد كه توسعه پايدار تنها به مسايل اقتصادي توجه ندارد بلكه به جنبه هاي اجتماعي و طبيعي نيز معطوف است.

وي با اشاره به توافقات جهاني براي توسعه كشورها، خاطر نشان كرد: بر اين اساس كاهش تعداد افرادي كه دسترسي به منايع آب ندارند تا سال 2015، به حداقل رساندن مصرف مواد شيميايي، كاهش روند تخريب منابع طبيعي و استفاده از انر‍ژي هاي تجديد پذير تا سال 2015 از جمله توافقات جهاني براي توسعه پايدار مطرح شده است.

عميديان، به همكاريهاي وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات اشاره كرد و يادآور شد: در اين راستا قراردادهاي همكاري با دانشگاه ها به امضا رسيده است.

وي با تاكيد بر همكاري هاي سيستماتيك با دانشگاه ها توضيح داد: لازم است تا اين همكاري هاي به صورت سيستماتيك باشد تا هر دانشگاهي بر اساس توانمنديها و مهارت هاي خود در حوزه هاي مختلف با اين وزارتخانه همكاري كنند.

وي با اشاره به بندهايي از برنامه پنجم توسعه در حوزه فناوري هاي فضايي، يادآور شد: در حوزه ماهواره ها در زمينه هاي پوشش هاي برون مرزي و ارتباطات نياز به همكاري نزديك مسئولان اجرايي و مراكز علمي و تحقيقاتي است.

عميديان موفقيت كشور در برخي از حوزه هاي را مرهون همكار يهاي يكپارچه مراكز دانست و اضافه كرد: براي راه اندازي شبكه ملي و بومي فناوري اطلاعات نياز به همكاري ساير نهادها است./ح
 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.