به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک زنجیره ای در جمع خبرنگاران در اراك افزود: سرقت، جرایم مالی و اقدام علیه اشخاص و اموال در رتبه های بعدی جرایم زندانیان است كه این مهم لزوم توجه ویژه نهادهای فرهنگ ساز و تربیتی را می طلبد.
وی اظهار كرد: هم اكنون آمار بازگشت مجدد زندانیان در كشور 19 درصد است كه با برنامه های ویژه فرهنگی و اصلاح رفتار زندانیان كاهش این رقم به هشت درصد تا پایان برنامه پنجم هدفگذاری شده است.
وی اضافه كرد: سیاست محوری سازمان زندان های كشور استانداردسازی اصلاح و تربیت است كه در این راستا 63 فرآیند اصلاحی و تربیتی در حوزه فرهنگی، قضایی، مددكاری ، انتظامی و سلامت با همكاری سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی مصوب شده است.
زنجیره ای بیان كرد: 80 درصد مددجویان ندامتگاه های كشور تحصیلات دیپلم به پایین دارند كه اجباری كردن سوادآموزی برای مددجویان زیر 45 سال، فراهم كردن ادامه تحصیلات عالیه و امكان تحصیل از راه دور به عنوان سیاست مهم و راهبردی در زندانهای كشور در دست انجام است.
معاون سازمان زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی كشور عنوان كرد: به موجب قانون برنامه سوم تشكیل یگان انتظامی پلیس زنان در زندان های كشور تكلیف شده كه امسال در راستای اجرایی شدن آن 150نیروی زن پلیس آموزش دیده و در ندامتگاه ها مشغول كار شده اند.
زنجیره ای تصریح كرد: بر مبنای هدفگذاری انجام شده تعداد پلیس زن زندان های كشور تا پایان برنامه پنجم توسعه به یكهزار نفر خواهد رسید.
هم اكنون سه و هفت دهم درصد مددجویان ندامتگاه های كشور را زنان شامل می شوند./س