دبیر علمی نخستین کنگره بین المللی ICOI در منطقه خاورمیانه از تلاش دانشمندان برای جایگزینی مواد شبیه استخوان به جای فلز تیتانیوم در ایمپلنت ها خبر داد.

سیدمجتبی سیدین با بیان این مطلب به خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهارداشت: در حالت طبیعی استخوان جانوران و انسان توخالی و یک لایه متراکم سطح آن را پوشانده است از این رو دانشمندان می کوشند تا با ماده ای ساختاری مشابه را برای جایگزین کردن دندان های از دست رفته ایجاد کنند.
وی با بیان این که هم اکنون ایمپلتنولوژی جایگاه خود را در ارتودنسی هم پیدا کرده است، گفت: اگرچه در دنیا به مدت 15 سال برروی استفاده از سلول های بنیادین برای جایگزینی دندانهای از دست رفته کار شده است اما هنوز به نتایج قابل قبولی نرسیده اند.
 
وی تصریح کرد: در حال حاضر ایمپلنت جایگزین مناسبی برای دندان های از دست رفته به شمار می رود زیرا برخی افراد  بخشی از دندانها و یا همه دندانها را از دست می دهند همچنین عده ای به طور مادرزادی دندان ندارند و یا شمار دندان های آنها به طور مادرزادی اندک است که  پیش از این پروتزهای متحرک و ثابت جایگزین مناسبی برای دندانهای از دست رفته بود اما امروزه ایمپلنت گزینه مناسب درمان است.

دکتر سیدین با تاکید بر ضرورت رعایت بهداشت دهان و دندان برای جلوگیری از پوسیدگی و از دست دادن دندان افزود: از این رو آموزش و فرهنگسازی باید از پیش دبستانی آغاز شود تا نتایج مطلوبتری حاصل شود.

این جراح لثه تاکید کرد: عواملی چون استعمال سیگار، ابتلاء به دیابت و رعایت بهداشت دهان و دندان در طول عمر ایمپلنت ها بسیارموثر هستند.

دکتر سیدین یادآور شد: اگرچه آمار صحیحی از میزان دندانهای از دست رفته در دسترس نیست اما در برخی استان ها واقع در شرق و جنوب شرقی کشور و حتی برخی مناطق کوهستانی بیماری های لثه بیشتر وجود دارد.

 گفتنی است :نخستین کنگره بین المللی ICOI در منطقه خاورمیانه  برای اولین بار با حضور شماری از اساتید و سخنرانان برجسته ایرانی و همچنين صاحب نظران زیبایی و ایمپلنت از كشورهاي آمريكا، كانادا، ايتاليا، مصر و تركيه  25 الي 28 مهرماه جاري در مرکز نمایشگاههای بین المللی تهران برگزار می شود.  /ع2
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار