به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز ،فرهنگي افزود: آذربايجان شرقي داراي جاذبه هاي طبيعي بي شماري در هر شهرستان است كه براي مطرح شدن بيش از پيش نياز به جذب سرمايه گذاري بخش خصوصي دارد.
وي گردشگري آذربايجان شرقي را طي چند سال اخير داراي شرايطي قابل قبول توصيف كرد و گفت: عليرغم تلاش هاي خوب سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان طي چند سال اخير در حوزه گردشگري، كار در اين زمينه به قدري گسترده است كه بازهم نياز به كار و تلاش و همياري ساير ارگان ها و بخش خصوصي دارد.
فرهنگي با بيان اينكه آذربايجان شرقي عليرغم روند رو به رشد و چشمگيرش در امر گردشگري، تا رسيدن به نقطه ايده آل هنوز فاصله دارد، يادآور شد: با اين وجود تلاش هاي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان و جايگاهي كه اكنون در مقايسه با سال هاي پيش به آن دست يافته ايم، قابل قبول و تقدير است.
نماينده مردم تبريز، اسكو و آذرشهر در مجلس خاطرنشان كرد: بايد بزرگترين هدف ما در اين حوزه حفظ، نگهداري و مرمت آثار تاريخي فراوان استان، داراي توجيه كردن آنها و سپس سپردن آنها به عموم و بخش هاي دولتي و خصوصي باشد كه خوشبختانه آذربايجان شرقي توانسته در اين زمينه موفق عمل كند.
دكتر محمدحسين فرهنگي تصريح كرد: مرمت آثار تاريخي و معرفي آنها به گردشگران طي سال هاي اخير، توانسته زمينه توسعه اين اماكن و در نتيجه حوزه گردشگري را در آذربايجان شرقي فراهم كند.
وي همچنين در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به لزوم توسعه بيش از پيش اماكن اقامتي، با بيان اينكه عملكردها در اين راستا محسوس است، خواستار تلاش گسترده تري براي رفع كمبودها شد/س