يك حقوقدان گفت: اسيدپاشي يكي از فجيع ترين جرايم اجتماعي است و قاضي بايد براي چنين مجرماني اشد مجازات را در نظر بگيرد.

مرتضي اسلامي‌پناه در گفتگو با خبرنگار حقوقي‌قضايي باشگاه خبرنگاران، با اشاره به اينكه امكان قصاص متقابل براي مرتكبين به جرم اسيدپاشي وجود ندارد اظهار داشت: شدت مجازات از افعال مجرمانه كم نمي‌كند به عنوان مثال در مبارزه با قاچاق مواد مخدر مجازات‌هاي اعدام را داريم درحالي كه از افزايش چنين جرمي در جامعه كاسته شده است.

 اين حقوقدان با بيان اينكه در زمينه جرم اسيدپاشي قصور كرده‌ايم ادامه داد: بايد افراد جامعه را از عواقب جرم اسيد‌پاشي آگاه و آموزش‌هاي لازم را به آنها بدهيم و در نهايت كارهاي فرهنگي و اجتماعي رادر جامعه رواج دهيم.

 وي با اشاره به اينكه براي جرم اسيدپاشي نمي‌توانيم مجازات اعدام را درنظر بگيريم گفت: چرا كه شدت مجازات شايد در مقطع زماني كوتاه جوابگو باشد اما در نهايت چاره كار نيست و بايد مجازات‌هاي بينابيني براي اين گونه جرايم درنظر گرفته شود.

 اسلامي پناه با بيان اينكه از لحاظ جامعه شناسي و روانشناسي بايد جرم خاص اسيدپاشي را  مورد بررسي قرار دهيم افزود: مي‌توان از طريق آموزش افراد و اطلاع همگاني از طريق رسانه‌ها، مسير ارتكاب اين گونه جرايم را كمرنگ كنيم چرا كه بسياري از اين جرايم ناشي از جهل و ناداني افراد جامعه است.

اين وكيل پايه يك دادگستري با اشاره به اينكه قانونگذار  مجازات‌هاي تتميمي و تكميلي را هم براي جرايم در نظر گرفته‌است خاطرنشان كرد: اين مجازات‌ها به اين دليل در نظر گرفته شده كه مجرم تا حدودي درك كند عمل ارتكابي‌اش به چه ميزان وحشيانه و زشت بوده و ديگر آن جرم را تكرار نكند.

"انتهاي پيام"/پ3
برچسب ها: اسید ، جرم ، قانون
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار