
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد، جوشانده ی قهوه تقویت کننده ی دستگاه اعصاب مرکزی بوده و نوشیدن آن سبب نشاط و سرعت انتقال و درک مسائل مختلف می شود و این خاصیت منحصرا" مربوط به کافئین آن است
زیاده روی در خوردن قهوه باعث بی خوابی می شود .
جوشانده ی قهوه ضعف قوا را از بین می برد و پزشکان توصیه می کنندکه بیماران امراض عفونی در دوران نقاهت از جوشانده ی قهوه استفاده کنند .
محمد بن زکریای رازی طبیب مشهور ایران قهوه را گرم و سوزاننده دانسته و خوردن آن راباعث عطش می داند .
برای رفع عطش بایستی بعد از قهوه کمی سرکه بنوشند .
درباره اثر قهوه بر دیابت مطالب زیادی وجود ندارد ولی ممکن است اثر آن بر دیابت بدلیل افزایش عطش بعد از خوردن قهوه باشد
ایرانیان به آن قهوه و اعراب به آن "بن" می گویند . زادگاه اولیه ی آن یمن و شمال آفریقا است و اکنون بهترین نوع قهوه محصول برزیل است./س