به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران زاهدان ، دكترمهرداد دیوبند افزود: همچنین طی این مدت با آگاهی بخشی مردم سیستان و بلوچستان و برگزاری دوره های آموزشی مختلف ویژه كاركنان بهداشتی و درمانی، كارگران كشتارگاهها و قصابان آمار ابتلا به بیماری تب خونریزی دهنده كریمه كنگو نیز در استان 10 درصد كاهش داشته است.
وی گفت: تب كریمه كنگو نوعی بیماری ویروسی مشترك بین انسان و دام است كه از طریق گزش كنه آلوده، به دام منتقل می شود.
وی ادامه داد: ویروس این بیماری نیز از طریق تماس با خون و ترشحات دام آلوده به انسان انتقال می یابد.
دیوبند با تاكید بر تهیه گوشت قرمز از مكان های مورد تایید دامپزشكی سیستان و بلوچستان گفت: گوشت دام باید بلافاصله پس از ذبح به مدت 24 ساعت در طبقه پایین یخچال نگهداری شود.
وی با بیان اینكه تب ناگهانی، سردرد شدید، درد شدید در ناحیه پشت و كمر، تهوع و استفراغ و خونریزی از جمله علائم تب كریمه كنگو است اظهار داشت: افراد در صورتی كه پس از گزش كنه، تماس با خون و ترشحات آلوده دام یا بعد از قطعه قطعه كردن گوشت دام به چنین علائمی دچار شدند باید سریعا به نزدیكترین مركز بهداشتی درمانی محل سكونت خود مراجعه كنند.
/س