به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران ارومیه بهنام بهنام در نشست خبری اظهار داشت: با پایین بودن میزان مصرف آرد در آذربایجانغربی کارخانههای آردسازی این استان نیز با نصف ظرفیت تولید خود در حال فعالیت هستند.
وی با اشاره به میزان تولید آرد در استان، تصریح کرد: ماهانه 35 هزار تن آرد در استان مصرف میشود که کارخانههای آردسازی استان این میزان آرد را تأمین میکنند.
نماینده کارخانهجات آرد و نان آذربایجانغربی با اشاره به ظرفیت سیلوهای موجود در این بخش، افزود: 270 هزار تن ظرفیت سیلوها در استان است و همچنین یک انبار مکانیزه نیز در استان وجود دارد که ظرفیت ذخیرهسازی یک هزار تن آرد را دارد.
وی از وجود 17 کارخانه آردسازی در استان خبر داد و خاطرنشان کرد: تمام این کارخانهها در سالهای اخیر نوسازی شدهاند.
بهنام با تاکید بر کیفیسازی تولیدات، گفت: مواد اولیه در کیفیت آرد موثر است به طوری که اگر کیفیت مواد اولیه مناسب نباشد آرد خوبی نیز تولید نمیشود.
نماینده کارخانهجات آرد و نان آذربایجانغربی اظهار داشت: در دو سال اخیر گندمها سن زده بودند و نتوانستیم آرد مناسبی تهیه کنیم ولی در حال حاضر با بهبود وضعیت گندمهای وارداتی و خریداری شده از داخل کشور و اختلاط آنها توانستهایم آرد مناسبی تولید کنیم.
وی با اشاره به گلوتن بالای گندم وارداتی، اعلام کرد: سلیقه مردم آذربایجانغربی نان دارای گلوتن 24 تا 27 است که این امر سبب شده تا در تولید آرد و نهایتاً نان دچار مشکل شویم./س