يک کارشناس سياست خارجي گفت: سکوت ملت عربستان در برابر همراهي حکام آل سعود با غرب، شکسته شده و اعتراضات آن‌ها، اهداف نامشروع غرب را در منطقه با ناکامي مواجه خواهد کرد.

رضا طلائي‌نيک در گفتگو با خبرنگار سياست خارجي باشگاه خبرنگاران با اشاره به افزايش تظاهرات در عربستان گفت: در دهه اخير، مسلمانان نسبت به رفتار و عملکرد حکام آل سعود در همراهي با اهداف خصمانه غرب حساستر شده‌ و همسويي اين کشور با غرب در منطقه، آينده سياسي آن را آسيب پذيرتر کرده است.

وي افزود: مسلمانان خواستار مقابله عربستان با سياست‌هاي ضد اسلامي غرب بوده و حمايت از آزادي، استقلال، هويت و امنيت مسلمانان بايد جز سياست‌هاي حکام اين کشور باشد اما همراهي آل سعود با اهداف سلطه‌جويانه غرب نه تنها در عربستان بلكه در بحرين و سوريه نيز، پايگاه سياسي حکومت های مرتجع عرب در منطقه را تضعيف کرده است.

طلائي‌نيك تصريح كرد: سلطه سياسي، نظامي و اقتصادي غرب بر خاورميانه با استفاده از دولت‌هاي دست نشانده‌اي مانند عربستان اعمال شده و با تداوم همسويي آن‌ها با نظام سلطه جهاني، واکنش‌هاي داخلي و منطقه‌‌اي روز به روز افزايش خواهد يافت.

اين کارشناس سياست خارجي در پايان خاطر نشان کرد: سکوت ملت عربستان در برابر همراهي حکام عربي با غرب شکسته شده و اعتراضات آن‌ها اهداف نامشروع غرب را در منطقه با ناکامي مواجه خواهد کرد.

انتهاي پيام/
برچسب ها: عربستان ، غرب ، اعتراضات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار