خطر ابتلا به بيماري قلب و عروق و بروز حمله قلبي با تغييردر ميزان كلسترول را پايين بياورد كاهش داد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران همدان ؛ براي مثال پايين آوردن كلسترول خون به ميزان 2 تا5 درصد مي‌تواند خطر حمله قلبي را 30 درصد كاهش می دهد.
میزان كلسترول خون اساسا تحت تاثير مواد غذايي مصرفي و زمينه ارثي مقدار كلسترول خون است. خوردن غذاهايي كه چربي‌هاي اشباع شده زيادي دارند بيش از هر چيز شما را در خطر بالا رفتن كلسترول خون قرار مي‌دهند. كاهش كلسترول خون با كاهش دريافت كلسترول و چربي رژيم ، افزايش مصرف فيبرهاي غذايي محلول و ثابت نگه‌داشتن وزن در حد ايده‌آل امكان‌پذير است
چربي هاي اشباع در گوشت قرمز  ومواد لبني مانند خامه و كره وجود دارد.
بعضي از محصولات قنادي مثل پاي ها  كيك ها و كلوچه ها نيز مي توانند حاوي مقادير زيادي چربي هاي اشباع شده باشند  -  همراه با كاهش مصرف چربي هاي اشباع شده لازم است   غذاهاي غني از نشاسته  - كربوهيدراتها -  را بيشتر مصرف كنيم  مثل غلات صبحانه‌اي، سيب‌زميني آب‌پز يا كبابي، برنج پخته، لوبيا، ماكاروني
سبوس جو يك منبع غني از فيبر محلول است. غذاهاي ديگر غني از فيبر محلول شامل انواع لوبيا، عدس و بعضي از ميوه‌ها ست./س
برچسب ها: حمله قلبی ، کلسترول ، خون
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.