مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادكشاورزی استان مركزی گفت: سرانه مصرف آبزیان این استان تا پایان برنامه پنجم توسعه به هفت كیلوگرم می رسد.

 

اكبری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک افزود: براساس تحقیقات انجام شده، متوسط سرانه مصرف آبزیان در مناطق شهری و روستایی این استان اینك پنج كیلو و 810 گرم است.

وی اظهار كرد: بیشترین میزان مصرف آبزیان مربوط به شهر اراك به میزان هفت كیلو و 270 گرم است.

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادكشاورزی استان مركزی بیان كرد: كمترین میزان مصرف آبزیان نیز در استان مربوط به شهرستان خنداب با پنج كیلو و یكصد گرم است كه با فرهنگ سازی، باید میزان مصرف ماهی در این خطه را افزایش داد.

وی افزود: متوسط سرانه مصرف آبزیان در كشور، اینك هشت و نیم كیلوگرم است كه شامل ماهی و میگو و فرآورده های آن می شود.

اكبری ادامه داد: سرانه مصرف آبزیان در سال 74 در استان مركزی 250 گرم بود كه با فرهنگ سازی، میزان مصرف رشد یافت.

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادكشاورزی استان مركزی اضافه كرد: برگزاری دوره های آموزشی و ترویجی برای مردم و جشنواره های طبخ آبزیان و نمایشگاه های عرضه مستقیم از دیگر اقدام های فرهنگی و تشویقی در استفاده از این ماده پروتینی است./س

برچسب ها: سرانه ، مصرف ، آبزیان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.