وی با بیان اینكه این مهم موجب ضربه زدن به اقتصاد ملی وتامین محصولات و مواد غذایی مورد نیاز در كشور می شود ، افزود: جلوگیری و حراست از تخریب اراضی كشاورزی می بایست به وظیفه ای ملی و همگانی تبدیل شود.
گرجی پوراظهار داشت: تا زمانی كه حراست و صیانت از منابع و اراضی ملی و كشاورزی به عنوان یك فرهنگ عمومی در بین مردم ،مسوولان و جامعه نهادینه نشود ، نباید انتظار كاهش تخریب های روز افزون و تغییر كاربری های غیرمجاز را در سطح كشور داشت.
معاون وزیر جهاد كشاورزی پدیده ویلا سازی وایجاد اردو گاه های تفریحی و گردشگری در حاشیه شهرها و روستاهای خوش آب و هوا در سطح كشور را به عنوان یكی از عوامل اصلی در تهدید و تخریب اراضی كشاورزی دانست و بر ضرورت توقف و رعایت قانون در این راستا تاكید كرد.
گرجی پور تصریح كرد: بر اساس برخی آمارها سالانه افزون بر 20هزارهكتار از اراضی مستعد كشاورزی در سطح كشور تخریب و تغییر كاربری می شوند كه یك آفت و تهدید اساسی در این زمینه محسوب می شود.
رییس جدید سازمان امور اراضی كشور افزود: از مجموع 164 میلیون هكتارعرصه كشور، 18 میلیون هكتار آن معادل 11 درصد اراضی زراعی و باغی است.
وی تاكید كرد: بررسی ها و آمارها نشان می دهد كه از سال 1334 تاكنون افزون بر 570 هزار هكتار از اراضی كشاورزی در شهرهای بزرگ كشور تخریب و تغییر كاربری شده اند.
گرجی پور رعایت قانون ، فرهنگ سازی و برخورد قاطع با قانون گریزی و متخلفان را از اولویت های اساسی و برنامه های كاری خود در سازمان امور اراضی كشور عنوان كرد.
وی از حمایت و پشتیبانی سازمان امور اراضی از دانش آموختگان كشاورزی و كشاورزان در سطح روستاها تاكید كرد و اظهار داشت: یكی از برنامه های اساسی وزارت جهاد كشاورزی استفاده از اراضی راكد مانده دراین بخش است كه در همین راستا از فعالیت های مختلف كشاورزی در این اراضی استقبال می كند./س