يك متخصص تغذيه، مصرف هويج را به عنوان منبعي سرشار از مواد مغذي براي زنگ‌هاي تفريح دانش‌آموزان مناسب دانست و گفت: سنين مدرسه از حساس‌ترين دوره‌ رشد كودكان است، در نتيجه ميوه و سبزيجات مي‌تواند جايگزين مناسبي براي خوراكي‌هاي غيرمجاز محسوب شود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمانشاه

دكتر علي‌اكبر سهيلي‌ آزاد، متخصص تغذيه در گفت‌وگو با ايسنا افزود: در يك تغذيه طبيعي بايد طي روز، پنج وعده غذايي مصرف شود. علاوه بر وعده‌هاي غذايي بايد از يك ميان‌وعده در صبح، حدود ساعت 10 و بعدازظهر ساعت 17 استفاده شود.

اين عضو هيأت علمي تاكيد كرد: صبحانه بايد به عنوان يك وعده غذايي اصلي مورد توجه خانواده‌ها قرار بگيرد. دانش‌آموزاني كه بدون خوردن صبحانه به مدرسه مي‌روند با افت قندخون، كارايي و تمركز فكري مواجه خواهند شد و همين امر سبب كاهش يادگيري در آنها مي‌شود.

وي با اشاره به اهميت تأمين انرژي موردنياز مغز گفت: سلول‌هاي مغزي انرژي مصرفي خود را از ماده قندي گلوكز مي‌گيرند، در حالي كه قسمت مهمي از انرژي موردنياز سلول‌هاي عضلاني و سلول‌هاي اعضاي ديگر بدن از چربي‌ها تأمين مي‌شود.

وي ادامه داد: خوراكي‌هايي مانند شكلات، پاستيل، اسمارتيس و يخمك به علت داشتن رنگ‌هاي غيرمجاز و پوسيدگي دندان‌ها در طولاني‌مدت نبايد به عنوان ميان‌وعده مصرف شود. مصرف انواع خشكبار، پسته، گردو، بادام، گندم بوداده، نخودچي، كشمش و انجير خشك كه حاوي موادمغذي مانند مواد انرژي‌زا، ويتامين‌ها و مواد معدني است به عنوان ميان‌وعده توصيه مي‌شود./س


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.