معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد كشاورزي خوزستان گفت: ميزان توليد گوشت‌مرغ در 6 ماهه سال‌جاري 26 هزار و 368 تن بوده و اين در حالي است كه سال‌گذشته 28 هزار و 378 تن گوشت مرغ توليد شده و اين امر نشان‌دهنده كاهش 7 درصدي در توليد گوشت مرغ است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران خوزستان؛محمد مشكورزاده در گفت‌وگو با خبرنگاران، عنوان‌كرد: در اين مدت 32 هزار و 290 تن گوشت قرمز توليد شد كه نسبت به مدت مشابه سال‌گذشته كه 30 هزار و 130 تن گوشت قرمز توليد شده بود، 7 درصد افزايش توليد داشتيم.

وي افزود: مقدار توليد شير نيز در نيمه نخست امسال 258 هزار و 662 تن است كه نشان‌دهنده افزايش 6 درصدي توليد شير نسبت به سال‌گذشته است.

معاون بهبود توليد دامي سازمان جهان كشاورزي خوزستان تصريح‌كرد: در زمينه توليد تخم‌مرغ نيز با توليد سه هزار و 251 تن در اين مدت، نسبت به سال‌گذشته كه 2 هزار و 942 تن تخم‌مرغ در استان توليد شد، 5 درصد افزايش توليد را نشان مي‌دهد.

مشكورزاده بيان‌كرد: توليد عسل نيز در 6 ماهه سال‌جاري 880 تن بود كه نسبت به مدت مشابه سال‌گذشته كه 228 تن عسل توليد شده، با افزايش 286 درصدي همراه بوده است./س


برچسب ها: میزان ، تولید ، خوزستان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.