به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اردبیل / به گفته متخصصان، پوست قهوهای و خشك و لایههای بیرونی پیاز سرشار از فیبر خوراكی و فلاوونوئیدها بوده و لایههای خارجی پیاز كه آنها را دور میریزید، حاوی تركیبات سولفوری هستند.
وانیزا بنیتز، از متخصصان دپارتمان شیمی كشاورزی در دانشگاه مادرید در اسپانیا، با انجام مجموعهای از آزمایشهاي جدید و با همكاری گروهی از كارشناسان انگلیسی دانشگاه كرانفیلد، تمام اجزای پیاز را به دقت بررسی كردند.
به
گزارش پایگاه اینترنتی آرتریوسیت، این آزمایشها نشان داد كه پوست قهوهای و خارجی پیاز سرشار از فیبر خوراكی و تركیبات
فنولیك شامل كوئرستین
و سایر فلاوونوئیدها است كه خواص
درمانی و پزشكی دارند./س