چربي موجود در اكثر تنقلات از نوع چربي هاي جامد با اسيد چرب ترانس بالا است كه منجر به افزايش كلسترول خون مي شود و مي تواند زمينه را براي بيماريهاي قلبي فراهم كند.

به گزارش گروه علمي،‌ پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا؛ دكتر زهرا عبداللهي ،‌سرپرست دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت،‌درمان و آموزش پزشكي  بيان كرد: امروزه به دليل تبليغات گسترده تلويزيوني، پيروي از فرهنگ غذايي غربي و دوري از تنقلات و غذاهاي سنتي مسئله چاقي و اضافه وزن و به دنبال آن بيماري هاي قلبي و فشار خون روز به روز در حال گسترش است.

دكتر زهرا عبداللهي افزود:‌ انواع كيك ها و بيسكوئيت ها، انواع چيپس ها، پفك، اسنك هاي آماده، ساندويچ هاي سوسيس و كالباس، سانديس و آبميوه هاي صنعتي و بستني هاي يخي و يخمك و بستني هاي رنگي ميوه اي از ميان وعده هاي ناسالم به حساب مي آيند كه مصرف بي رويه آنها براي سلامتي بسيار خطرناك است.

وي تصريح كرد: نمك تركيبي كه به منظور ايجاد مزه و همچنين به عنوان نگهدارنده به اكثر فرآورده هاي صنعتي افزوده مي شود، افزايش فشار خون و به همراه آن آسيب هاي قلبي عروقي و كليوي را به دنبال دارد.

اين متخصصص تغذيه خاطرنشان كرد: رنگ هاي خوراكي نيز گروه ديگري از افزودني ها هستند كه به انواع دسرها و بستني ها اضافه مي شوند، اين تركيبات به ويژه انواع مصنوعي آن مي توانند اختلال در تمركز و يادگيري و در گروهي از كودكان اختلالي به نام بيش فعالي را موجب شوند و از سوي ديگر مي توانند در بعضي از افراد ايجاد آلرژي كنند./ح
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.