به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ايلام ؛ در نامه این افراد که رونوشت آن نیز به باشگاه خبرنگاران فرستاده شد آمده است: با توجه به این که تعرفه برق و آب مردم و کسبه شهرهای همجوار در استان خوزستان به صورت گرمسیری محاسبه می شود، ما نیز به علت گرمسیری بودن شهرستان مهران خواستار محاسبه هزینه برق مصرفی خود در قالب تعرفه مناطق گرمسیری هستیم
بازاریان مهرانی در این نامه می افزایند: این در حالی است که در فصول گرم سال دمای هوای این شهرستان گرمسیری به بیش از 50 درجه سانتی گراد می رسد و در برخی روزها، مهران گرم ترین منطقه کشور می شود.
در این نامه آورده شده است: با وجود پی گیری های فراوان تاکنون هیچ اقدامی در زمینه محاسبه برق مصرفی این منطقه در قالب تعرفه گرمسیری انجام نشده و اکنون قبض های برق تمام مکان های تجاری مهران بر مبنای نرخ عادی محاسبه و صادر می شود.
بازاریان مهران ادامه می دهند: کسبه این شهر به سبب گرمای طاقت فرسای هوا مجبور به استفاده بیشتر از برق می شوند که این در کنار مشکلات اقتصادی هزینه های سنگینی را بر بازاریان تحمیل می کند.
در پایان نامه بازاریان و کسبه مهران اظهار امیدواری شده است که دولت عدالت محور و مسوولان ارشد استان موضوع را پی گیری کنند تا تعرفه برق و آب مصرفی آنان به صورت گرمسیری لحاظ و محاسبه شود.
به گزارش ایرنا، این نامه که به امضا 20 بازاری و کسبه شهر مهران رسیده است خطاب به استاندار ایلام صادر و افزون بر خبرگزاری جمهوری اسلامی رونوشت آن نیز به معاون برنامه ریزی استاندار و رییس سازمان بازرگانی ایلام ارسال شده است.
شهرستان مرزی مهران با نزدیک به 25 هزار نفر جمعیت از حیث جفرافیایی در یکی از پست ترین و کم ارتفاع ترین مناطق استان ایلام قرار گرفته است.
آب و هوای این شهرستان در همسایگی استان "واسط" عراق به ویژه در فصل بهار و موسم تابستان گرم و خشک است.
شهرستان های مرزی دهلران و مهران در ردیف مناطق گرمسیر استان ایلام و حتی کشور قرار دارند. /س