به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دراروميه خشك كردن انگوردر زبان محلي ورزن كردن نيز گفته ميشود عبارت از محوطه اي صاف وباز كه بايداطراف ان درخت كاشته نشده وافتاب گير باشد ووسعت ان محل بستگي به وسعت باغ دارد اين محل راجهت تابش افتاب روبه جنوب مي سازند بدين ترتيب سطحي باشيب تند بدست مي ايد كه به همه نقاط ان افتاب مي تابد قبل از پهن كردن انگور سطح خارجي ورزن كاه گل مالي ميكنند كه انگور ها باخاك ا لوده نشود اين جشن بزرگ اواخر تابستان واوايل مهر شروع مي شود دران موقع دخترها وپسرها ومردان وزنان بالباس هاي رنگارنگ ومتنوع هركدام سبدي به دست گرفته وبه انگورچيدن مشغول ميشوند وماحصل يك سال تلاش خود را مي چينند وسبدها را بعد ازپرشدن به لبه هاي ورزن حمل ميكنند باغدار اين كار را باسليقه خود خوشه هاي انگور راپهلوي هم ميچيند تاورزن پر شود به مدت 20روز انگور در ورزن تبديل به كشمش ميشود اين جشن باشور خاصي برپامي شود كه لذت ان تابهار در كام باغداران باقي مي ماند واز فروش كشمش بدست امده يك سال روستاييان امرارمعاش مي كنند وازمحصولات است كه زكات به ان تعلق مي كيرد وباعث پرباري محصول مي گردد./س