کارشناس گروه بهبود تغذیه دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: مصرف بي‌رويه شكلات و شيريني در کودکان تاثیرات منفی به‌جای می‌گذارد.

لیلا شورورزی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران در نیشابور، افزود: مصرف بیش از حد شیرینی‌جات سبب بي‌اشتهايي و سيري كاذب در كودكان شده و آنها را از مصرف وعده‌هاي اصلي غذايي باز مي‌دارد.

وی گفت : والدين باید حداقل، در منزل از نگه‌داشتن مواد قندی به مقدار زیاد خودداري كنند و دسترسي دائمي كودكان به اين خوراكي‌ها را كاهش دهند.

کارشناس گروه بهبود تغذیه دانشکده علوم پزشکی نیشابور متذکر شد: از دادن شكلات و شيريني به‌عنوان جايزه خودداري كنید و با تنظيم يك برنامه منظم، تعداد این مواد را كـه دانش‌آموز در طول روز مصرف مي‌كند را كنترل کنید.

شورورزی اظهارکرد: براي جلوگيري از خراب شدن دندان‌ها كودكان بايد پس از خوردن مواد قندي و شيريني به‌ويژه شكلات‌ها و آب‌نبات‌هايي كه به سطح دندان مي‌چسبند ، دهان و دندان‌هاي خود را با آب و مسواك شستشو دهند تا به دندان‌ها آسیب کمتری برسد./س

 

برچسب ها: مصرف ، قندی ، اختلال
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.