معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گیلان گفت: هم اکنون انواع سبزی، باقلا، لوبیا، سیر، بادمجان، کلم، هویج، کلزا و شبدر پس از برداشت برنج در شالیزارهای گیلان تولید می شود که زمینه مناسبی را برای افزایش تنوع محصولات کشاورزی در این استان فراهم می کند.
ایرج بنیادی با اشاره به اینکه کشت دوم منبع اشتغال و درآمد شالیکاران گیلانی است، افزود: این کشت علاوه بر بهره وری مناسب از زمین باعث افزایش درآمد اقتصادی برنج کاران می شود.
وی ایجاد فرصت های شغلی و کاستن از بیکاری های فصلی را از دیگر مزیت کشت دوم دانست و یادآورشد: اجرای این طرح به تقویت خاک، کاستن مصرف سموم و کودهای شیمیایی کمک می کند./ب