اکبر فتحي در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: مصرف کنندگان نیز با مصرف محصولاتی سالم در پی علمی شدن تولید و بهره گیری از دانش آموختگان کشاورزی خیالی آسوده خواهند داشت.
وي تصريح کرد: خاک، آب و گياه موجوداتي زنده هستند و ازطرفي محصول توليدي را نيز انسان مصرف مي کند و اگر محصول سالم نباشد، سلامت انسان را تهديد مي کند.
رييس سازمان نظام مهندسي کشاورزي و منابع طبيعي آذربايجان شرقي ادامه داد: معيار و استانداردهاي فني براي توليد محصول در کشور وجود ندارد و کشاورزان به سليقه خود محصولات را توليد مي کنند.
وي یادآور شد: اگراستانداردي در اين باره داشته باشيم، کارشناسان مطابق با همان استاندارد نظارت مي کنند.
فتحي تاکید کرد: دانش آموختگان کشاورزي با ورود به عرصه توليد در افزايش کمّي و کيفي محصولات نقشي تعيين کننده دارند./ب