مصرف گل گاو زبان موجب تقویت حواس پنج گانه می شود.

 

معاون برنامه ریزی مرکز تحقیقات مازندران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران گفت: گیاه گل گاو زبان چندساله دارای رنگ آبی روشن و ستاره ای شکل و همچنین میوه این گیاه به شکل فندق و قهوه ای رنگ است.این گیاه در ارتفاعات کشور به خصوص در ارتفاعات هزار و 500 تا 2هزار متری دامنه های البرز و ارتفاعات شهرستانهای رودسر،رامسر،تنکابن،کلاردشت،چالوس و کندوان رشد می کند.

اکبرزاده افزود:این گیاه تقویت کننده خواص پنج گانه،کلیه ها/تصفیه کننده خون/آرام کننده اعصاب/عرق آور/ادرار آور/برطرف کننده سرماخوردگی و سرفه/تب بر/نرم کننده سینه/درمان کننده برونشیت،ورم کلیه ها،سرخک،مخملک،جوش های صورت و دم کرده آن نشاط آور است.این گیاه را نیز می توان در سالاد و سوپ استفاده کرد.

به گفته وی گیاه گل گاوزبان دارای مواد معدنی شامل نیترات پتاسیم، ویتامین C ، پتاسیم، اسید فسفریک، منیزیم، منگنز، مالات کلسیم، موسیلاژ و تاننها است./س
برچسب ها: گل گاو زبان ، نقویت ، حواس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
Iran (Islamic Republic of)
faz
۱۰:۵۱ ۰۳ مهر ۱۳۹۱
سلام. گیاه گل گاوزبان در مناطق 2500 متری ارتفاع از سطح دریا در سوادکوه هم بیشمار رشد دارد.