نتايج بررسي ها نشان مي دهند، ارزش غذایی نان بیش از برنج است.

دکتر محمدحسن انتظاری در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران با اشاره به این که ارزش غذایی برنج کمتر از نان است، گفت: برای حفظ سلامت بدن بهتر است 2 وعده در هفته برنج مصرف شود.
 
وی در ادامه با تاکید بر اهمیت جایگزین کردن مصرف نان به جای برنج در برنامه غذایی روزانه افزود: مصرف نان، خصوصاً نان های سبوس دار، برای حفظ سلامت بدن و کارکرد مناسب آنزیم های گوارشی بهتر است.
 
این متخصص تغذیه با بیان این که مصرف برنج ساده بهتر از نوع دودی است گفت: در فرآیند دود اندود کردن برنج خصوص نان های سبوس دار، برای حفظ سلامت بدن و کارکرد مناسب آنزیم های گوارشی بهتر است.
 
انتظاري با بیان این که مصرف برنج ساده بهتر از نوع دودی است، تصريح كرد: دودی که در اثر سوختن چوب های نامناسب تولید می شود حاوی ترکیبات سرطان زا است بنابراین مصرف بیش از یک بار در هفته مواد غذایی دودی توصیه نمی شود./عط
برچسب ها: برنج ، سلامت ، آنزیم ، گوارش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
Iran (Islamic Republic of)
منیره
۱۳:۳۹ ۰۳ مهر ۱۳۹۱
ممنون
آخرین اخبار