به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران قم، دوغ یک نوشیدنی سالم و مفید بوده که تأمین کننده یک چهارم نیاز روزانه به کلسیم و حاوی ویتامینهای B2 و B6 و B12 است و قوی کننده استخوانها میباشد.
دوغ علاوه بر مزایای تغذیهای، حاوی باکتریهای مفیدی است که اثرات زیادی بر سلامت دستگاه گوارش دارند.
اگر به طور مرتب دوغ مصرف شود، باکتریهای مفید استرپتوکوکوس، ترموفیلوس و لاکتوباسیلوس بولگارس موجود در آن، در دستگاه گوارش لانه کرده و اثرات بسیار مفیدی بر سلامت دستگاه گوارش میگذارد.
مصرف دوغ همچنین موجب عدم رشد ارگانیسمهای مضر میشود.
بهتر است هنگام مصرف مواد غذایی به کیفیت و اثر آن بر سلامتی بدن توجه داشت. دوغ به عنوان یک نوشیدنی سالم و غنی بر نوشابه ارحجیت دارد./س