جانشين فرمانده كل ارتش خواستار برنامه‌ريزي‌هاي صحيح مسئولين و فرماندهان ارتش براي هماهنگي بيشتر در تبيين نقش و جانفشاني‌هاي رزمندگان اسلام شد و گفت: براي ثبت حوادث جنگ و نقش نيروهاي مسلح در دفاع مقدس بايد كتابي در قالب روزنگار جنگ تدوين شود.

به گزارش خبرنگار دفاعي - امنيتي باشگاه خبرنگاران، امير سرتيپ سيد عبدالرحيم موسوي، امروز(يکشنبه) در مراسم تجليل از قهرمانان نيروي هوايي در عمليات "اولين پاسخ" طي سخناني با بيان اينكه در سال‌هاي اخير براي تبيين نقش و جايگاه نيروي هوايي، كارهاي خوبي انجام شده است، افزود: با اين وجود رشادت‌هاي اين نيرو در دفاع مقدس در حد و اندازه خود منتشر نشده است.

وي ادامه داد: براي ثبت حوادث جنگ و نقش نيروهاي مسلح در دفاع مقدس بايد كتابي در قالب روزنگار جنگ تدوين شود.

جانشين فرمانده كل ارتش با اشاره به فرمايش مقام معظم رهبري مبني بر اينكه "همه نيروها 8 سال در جنگ شركت كردند اما ارتش 10 سال در جبهه بود"، تصريح كرد: عراق براي تجاوز خود به پشتيباني گسترده‌اي نيازمند بود كه حمله نيروي هوايي كشورمان به مراكز پشتيباني از جمله پالايشگاه‌ها و منابع راهبردي سوخت، نقاط نظامي و پايگاه‌هاي هوايي مثل كوت و شعيبيه، روحيه فرماندهي طراحان نظامي دشمن را در هم شكست.

امير موسوي به جانفشاني‌هاي شهيد فكوري اشاره کرد و يادآور شد: اين پاسخ تمام كساني است كه با ديد محدود و از زمين به دفاع مقدس نگاه مي‌كنند؛ آنها بايد بدانند كه نيروهاي مسلح از تمام نيروهاي خود كمك گرفته‌اند و اگر فقط به يك نيرو بها داده شود، جوابي قانع كننده براي نسل آينده نداريم.

وي در پايان خواستار اتحاد بيشتر نيروهاي مسلح و برنامه‌ريزي‌هاي صحيح مسئولين و فرماندهان ارتش براي هماهنگي بيشتر در تبيين نقش و جانفشاني‌هاي رزمندگان اسلام شد.

انتهاي پيام/ش3
برچسب ها: تدوین ، روزنگار ، جنگ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار