روزنامه کیهان:
مميزي نامزدهاي اصلاح طلب در جبهه بروكسل!
سايت وابسته به عضو متواري حزب مشاركت با بي ميل نشان دادن خاتمي به انتخابات آينده نوشت: در حالي كه چهره هاي شاخص جريان اصلاحات همچون سيدمحمد خاتمي نسبت به انتخابات رياست جمهوري سال آينده برخورد سردي نشان داده اند، و از مواضع رهبران جنبش سبز نيز خبر جديدي منتشر نشده، تلاش برخي افراد منتسب به اصلاح طلبان براي ورود به انتخابات ادامه دارد.
نداي سبز آزادي كه به تيم مزروعي و برخي فراريان حزب مشاركت وابسته است، نوشت: اولين افرادي كه در بين نيروهاي منسوب به جريان اصلاحات به بررسي حضور خود به عنوان كانديدا پرداختند، مجيد انصاري و محمدرضا عارف از معدود اصلاح طلبان حاضر در مجمع تشخيص مصلحت نظام بودند. انصاري خيلي زود و با دريافت پالس هاي منفي از درون جريان اصلاحات و تحليل سياسي خود از شرايط عمومي كشور، كناره گرفت و وارد لابي هاي مرسوم نشد. هر چند او در صورت رسيدن اصلاح طلبان به موقعيت معرفي كانديدا، خود را يكي از شانس ها مي داند. عارف اما در اين بين فعال ماند. او كه با واكنش سرد اصلاح طلبان نسبت به اشتياقش براي كانديداتوري مواجه شد، در برخي محافل اعلام كرد كه منتظر دعوت اصلاح طلبان نمي ماند و به عنوان كانديداي مستقل خواهد آمد. شايد عارف بر اين اعتقاد بود كه برخي اصلاح طلبان ناچار از او حمايت خواهند كرد. اما اعلام آمادگي او تكان چنداني به نيروهاي اصلاح طلب در دفاع از كانديداتوري معاون اول دولت خاتمي نداد. آخرين خبرها نيز حاكي است كه عارف از حضور در اين عرصه پشيمان شده و به دوستان نزديك خود گفته كه عطاي كانديداتوري را به لغايش مي بخشد.
سايت ياد شده مي افزايد: اما جدي ترين كانديدايي كه تاكنون درعرصه لابي ها فعال است، اسحاق جهانگيري وزير اسبق صنعت در دولت اصلاحات و از اعضاي حزب كارگزاران سازندگي است؛ حزبي كه مدت هاست به عنوان يك تشكيلات سياسي، بروز و ظهوري نداشته و در نتيجه جهانگيري را نمي توان يك كانديداي حزبي دانست. او در بين بدنه جريان اصلاحات نيز چهره اولويت داري نبوده و از ديد برخي مي تواند گزينه اي خوب براي حاكميت باشد تا جريان اصلاحات را در قامت رقيبي از پيش باخته، بي خطر و مشروعيت بخش به ميدان رقابت راه دهد و هوادارانش را دچار ريزش وسيع كند. آخرين موضع گيري كه از جهانگيري در محافل نقل شده اين است كه «اگر كل جريان اصلاحات درباره ام به اجماع برسند و از من بخواهند، خواهم آمد و اگر بگويند نيا، نمي آيم.»
نداي سبز آزادي همچنين نوشته است: جهانگيري البته يك رقيب پنهان دارد. محمدعلي نجفي كه هم در بين نزديكان خاتمي و هم نزديكان عبدالله نوري صاحب وجهه است. نجفي، كه سابقه وزارت در كابينه هاي هاشمي و خاتمي را دارد در صورت حضور و نامزدي، شانس رأي آوري به مراتب بيشتري نسبت به جهانگيري دارد، هر چند برخي معتقدند، رئيس سابق سازمان برنامه و بودجه و عضو فعلي شوراي شهر تهران، در فضاي سرد فعلي و غلبه گفتمان عدم شركت، خود را نمي سوزاند و نامش را سر زبان ها نخواهد انداخت.
پايگاه اينترنتي وابسته به ورشكستگان متواري در نهايت مي نويسد: همه آنچه آمد در صورت ورود جريان اصلاحات به انتخابات با كانديداي حداقلي معنا خواهد يافت كه فعلاً شانس چنداني براي وقوع ندارند. در غير اين صورت و با اختيار كردن گزينه هايي چون تحريم، عدم شركت و با حضور حداكثري با كانديدايي قدرتمند، خود به خود همه اين گزينه ها به بايگاني خاطرات سياسي سپرده مي شوند. ادامه حبس و حصر سران جنبش سبز كه به نظر مي رسد موضع آنان با ارزيابي شان از زمان انتخابات مجلس نهم تغيير و تفاوتي معنادار پيدا نكرده باشد، و نيز موضع زندانيان همچنان كفه ترازو را به سوي «عدم شركت» سنگين كرده و مي كند.
اسرائيل در ميان اتباع خود و يهوديان آمريكا منزوي تر مي شود
نظرسنجي ها و آمار مختلف حاكي از بي اعتباري رژيم صهيونيستي در ميان اتباع خود و يهوديان آمريكاست.
مؤسسه صهيونيستي «ترومن براي دفاع از صلح» وابسته به دانشگاه عبري در بيت المقدس ضمن انجام يك نظرسنجي اعلام كرد: 77درصد اتباع اسرائيلي معتقدند حمله به ايران باعث وقوع جنگي بزرگ در منطقه خواهد شد. 70 درصد نيز معتقدند اسرائيل به تنهايي و بدون كمك آمريكا نمي تواند به ايران حمله كند. تنها 2درصد معتقدند اسرائيل با همكاري آمريكا به تأسيسات اتمي ايران حمله مي كند.
همچنين 18درصد صهيونيست ها حمله به ايران بدون كمك آمريكا را مورد تاييد قرار داده اند.
از سوي ديگر روزنامه صهيونيستي معاريو به نقل از اداره آمار مركزي اسرائيل تأكيد كرد: 70 درصد يهوديان آمريكا حاضر نيستند به اسرائيل (سرزمين هاي اشغالي) سفر كنند. معاريو اين گزارش را شكست طرح هاي دولت نتانياهو براي مهاجرت يهوديان به اسرائيل خوانده است.
اين روزنامه به نقل از آمار خاطرنشان كرد: ميزان مهاجرت يهوديان به اسرائيل در سال 2010، رقم 129/18 نفر بوده كه اين كمترين ميزان مهاجرت از سال 1988 بوده است.
معاريو در ادامه گزارش خود آورده است كه دولت اسرائيل در حال از دست دادن مهاجرت يهوديان از ساير نقاط دنيا به اين كشور است.
در ادامه اين گزارش آمده است: 70 درصد يهوديان آمريكا اسرائيل را نديده اند و با اين وجود علاقه اي به بازديد از اسرائيل ندارند.
براساس اين گزارش، 50 درصد يهوديان برايشان مهم نيست كه اسرائيل موجوديت خود را در جهان از دست بدهد.
معاريو در ادامه نوشت: از 87درصد جوانان يهودي كشورهاي اتحاد جماهير شوروي سابق تنها 36درصد آنان تمايل دارند به فلسطين اشغالي سفر كنند.
به گزارش قدسنا، كانال دو تلويزيون رژيم صهيونيستي نيز به تازگي گزارش داد در سال 2011 بيش از يك ميليون يهودي از اسرائيل مهاجرت كردند و به طور متوسط سالانه 2500 اسرائيلي اين كشور را براي هميشه ترك مي كنند و به كشورهايي مثل كانادا و آمريكا و انگليس و ديگر كشورهاي اروپايي كوچ مي كنند.
بحران هاي مالي شديد موجود در اسرائيل، فساد دولتي، نبود امنيت و بيكاري، ترس و هراس از ناامني و دروغگويي مقامات رژيم صهيونيستي از مهمترين دلايلي است كه از طرف اسرائيلي ها به عنوان دليل مهاجرت معكوس اعلام شده است.
اصلاح طلبان بگويند چه مي خواهند تا بگويم چه كسي را نامزد كنند
عضو مستعفي حزب مشاركت مي گويد تا اصلاح طلبان تكليف خود را با حاكميت روشن نكنند، معرفي نامزد از سوي آنان بي فايده است و ماجراي انتخابات مجلس براي آنها تكرار خواهد شد.
عباس عبدي در نشريه زنجيره اي صنعت و توسعه، درباره پيش نيازهاي انتخاباتي اصلاح طلبان نوشت: اصلاح طلبان در شرايط سياسي كنوني به دنبال چه هدفي هستند؟ براي تعيين اين هدف پيش از هر چيز بايد وضعيت و موقعيت خود را نسبت به ساختار حقيقي و حقوقي موجود قدرت روشن كنند. اين وضعيت طي سه سال گذشته با چالش هاي جدي مواجه شده است و بدون ارزيابي دوباره آن و احيانا بازنگري و بازنويسي مجدد در نگاه راهبردي خود نسبت به حكومت و اصلاح طلبي، امكان ندارد كه بتوانند درباره جزئيات انتخابات از جمله نامزدهاي احتمالي آن سخن بگويند. در غير اين صورت با همان وضعيتي مواجه مي شوند كه در انتخابات مجلس، در اسفندماه گذشته مواجه شدند.
وي مي افزايد: اگر مي بينيم كه امروز افراد گوناگوني براي انتخابات مطرح مي گردد و اظهارنظرات بعضا متفاوت و گاه متضادي بيان مي شود به اين دليل است كه هركس بر پايه تحليل متفاوتي از ديگري قرار گرفته است.
عبدي درباره بلاتكليفي اصلاح طلبان مي نويسد: ما نسبت به انتخابات پيش رو، در مرحله اول هستيم، يعني هر كس به واسطه تحليل اوليه و متفاوت خود، پيشنهادهاي گوناگوني مي دهد و بحث در مورد اين پيشنهادها هم راه به جايي نخواهد برد. اگر از من پرسيده شود اصلاح طلبان بايد از چه كسي در انتخابات رياست جمهوري حمايت كنند، برحسب هدف آنها، پاسخ هاي گوناگون خواهم داد. اگر آنان در پي تشديد شكاف خود با حكومت هستند، يك نفر خاص را پيشنهاد مي كنم، اگر در پي پيشبرد اصلاح طلبي (و نه لزوما موفقيت در انتخابات) هستند، گزينه هاي ديگر را برحسب شرايط به آنها پيشنهاد مي كنم و اگر، موفقيت و پيروزي فرد معيني را در انتخابات سال بعد، بر حسب وضع موجود خطرناك مي دانند و براي خود نيز شانسي قائل نيستند در اين صورت، حمايت از گزينه هاي مخالف آن فرد خاص را پيشنهاد مي كنم. بنابراين تا تعيين تكليف اين هدف اساسي و اوليه نمي توان وارد گزينه هاي انتخابات شد.
اين حامي خروج از حاكميت در دوره حضور اصلاح طلبان در قدرت مي افزايد: اين گمان باطلي است كه اصلاح طلبان هر موضعي بگيرند، از جانب مردم به يك نسبت ثابت حمايت مي شوند. ممكن است آنان موضعي حداقلي بگيرند ولي اين موضع حداقلي به دليل ناتواني در بسيج نيروهاي پيرامون خود، كارايي لازم را نداشته باشد و در نهايت مصداق آش نخورده و دهان سوخته مي شود. ممكن است موضع حداكثري بگيرند و حمايت ذهني حداكثري را جلب كنند ولي در عمل نتوانند اين حمايت را به كار ببندند و نتيجه آن مثل همان موضع حداقلي و حتي بدتر از آن از آب درمي آيد. بنابراين پيشنهاد مشخص بنده ايجاد يك نقطه بهينه ميان مطلوبيت ها و هدف هايي است كه اصلاح طلبان مي توانند در انتخابات پيش رو برگزينند، با ميزان حمايت موثر و كارآمدي است كه مي توانند از مردم جذب كنند و حكومت هم در عمل به آن تن دهد. اين نقطه هر چه باشد حمايت از نامزدهاي اصولگرايان نخواهد بود ولي كف نامزدهاي اصلاح طلبان بر حسب تحليلي كه از شرايط و اصول اصلاحات ارائه مي كنند، متغير خواهد بود.
قبرستان منافقين رسماً به آمريكا منتقل شد
وزارت خارجه آمريكا در تدارك حذف نام گروهك منافقين از فهرست سازمان هاي تروريستي اين كشور است.
بنابر گزارش رسانه هاي آمريكايي، كلينتون در اين باره گزارشي را به كنگره ارائه كرده و تصميم براي حذف نام سازمان مذكور 8 روز ديگر رسماً اعلام خواهد شد. تحرك وزارت خارجه آمريكا همزمان با تخليه پادگان نظامي اشرف از آخرين بازماندگان گروهك منافقين و انتقال آنها به اردوگاه ليبرتي انجام مي شود. اغلب كشورها حاضر به پذيرش رسمي اعضاي اين سازمان تروريستي نيستند و بنابر گزارش صداي آمريكا به نقل از واشنگتن پست، حذف سازمان از فهرست گروه هاي تروريستي آمريكا باعث تسهيل اعطاي پناهندگي به اعضاي سازمان مجاهدين (منافقين) خواهد شد.
برخلاف اين ادعا، گروهي از اعضاي منافقين سالهاست كه در آمريكا اقامت دارند و با برخي اعضاي كنگره و سازمان سيا مرتبط هستند. انجام عمليات تروريستي، جاسوسي و جمع آوري اطلاعات، و جعل سند عليه فعاليت هاي اتمي جمهوري اسلامي از جمله بيگاري هايي هست كه سازمان سيا در كنار برخي سرويس هاي جاسوسي غربي، از اين سازمان خواسته است.
منافقين تا پيش از سقوط صدام، از حمايت هاي ويژه وي برخوردار بودند و پادگان نظامي اشرف توسط صدام به آنها هديه داده شده بود. اين هديه البته در ازاي مشاركت سازمان در جنايت عليه كردها و شيعيان عراق و همچنين انجام عمليات خرابكاري عليه ايران در بحبوحه جنگ تحميلي واگذار شد. اما پس از سرنگوني رژيم صدام و غافلگيري آمريكايي ها از روي كارآمدن متحدان ايران در بغداد، عرصه بر سازمان تروريستي منافقين تنگ شد و دولت جديد عراق تروريست ها را وادار به تخليه خاك عراق كرد.
با اين حال، سازمان منافقين حتي در ميان محافل ضدانقلاب به عنوان سازماني مرده و بدنام و پرخسارت براي اپوزيسيون جمهوري اسلامي محسوب مي شود و حذف آنان از فهرست گروه هاي تروريستي، جز بر بي اعتباري بيشتر رژيم آمريكا نزد ملت ايران نخواهد افزود.
روزنامه وطن امروز :
خاتمی: پیشبینی پیروزی اصلاحطلبان عاقلانه نیست
بهزاد نبوی چندی قبل دیداری با محمد خاتمی داشته است. خاتمی در این دیدار گفته پیشبینی پیروزی اصلاحطلبان در انتخابات ریاستجمهوری عاقلانه نیست و به نظر من کاندیدای جریان اصولگرایی در انتخابات یازدهم برنده خواهد شد.
خبر دیگر اینکه کروبی اخیرا از طریق خانواده خود از خاتمی خواسته با ورود به دعوای کارگزاران و مجمع روحانیون به این قضیه فیصله دهد. این در حالی است که برخی اطرافیان کروبی از کمرنگ شدن حصر خانگی وی سخن میگویند.
گزارش يك روزنامه از تجمعی که برگزار نشده است
یک روزنامه اصلاحطلب که تازه پا به گیشههای روزنامهفروشی گذاشته است، 24 ساعت قبل از فرود هواپیمای مهدی هاشمی و تجمع دانشجویان در فرودگاه امام خمینی(ره) به پیشبینی وقایع پرداخته است. به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران؛ دانشجویان اعلام کرده بودند جمعه شب به فرودگاه میروند و مهدی هاشمی را از فرودگاه تا دادگاه استقبال میکنند اما روزنامه مغرب صبح روز گذشته گزارش این تجمع برگزار نشده را منتشر کرد و از عدم بازگشت هاشمی خبر داد. روزنامه مغرب صبح روز گذشته در صفحه یک خود با گذاشتن عکسی بزرگ از مهدی هاشمی نوشت: «بهرغم حضور خودجوش دانشجویان در فرودگاه امام(ره)؛ مهدی هاشمی نیامد». این روزنامه با اشاره به بیانیه اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل که گفتهاند: «دانشجویان دانشگاههای سراسر کشور در راستای وظیفه خود که همان عدالتخواهی و آرمانگرایی است در روز ورود وی به کشور در فرودگاه، دادگاه افکار عمومی را برگزار کرده و همانجا ناگفتههای خود را بیان خواهیم کرد»، اعلام کرده است دانشجویان به فرودگاه رفتهاند ولی هاشمی نیامده. ظاهرا این روزنامه که در خوشبینانهترین حالت ساعتهای پایانی جمعهشب به زیر چاپ رفته از غیب خبر آورده چرا که تجمع دانشجویان اصلا صبح جمعه یا بعدازظهر جمعه برگزار نشده است و بنا به اعلام اعضای اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل قرار بود تجمع آنها روز شنبه ساعت 19 در فرودگاه امام خمینی(ره) برگزار شود.
روزنامه خراسان:
شکايت دولت از يک نماينده مجلس به دادگاه ويژه روحانيت
مسئولان معاونت حقوقي رياست جمهوري به خاطر مصاحبه يکي از نمايندگان روحاني مجلس با يکي از رسانه ها که در آن اشاره هايي به يکي از مسئولان ارشد دولتي کرده بود، به دادگاه ويژه روحانيت شکايت کرده و اين گفت وگو را متضمن عناوين مجرمانه افترا و نشر اکاذيب و تشويش اذهان عمومي دانسته اند.
در اين شکواييه رسيدگي سريع به اتهامات اين نماينده مجلس مورد تاکيد قرار گرفته است.
شکايت موسسه مشهور کنکور از يک دستگاه اجرايي
پس از آن که به دستور يکي از مسئولان ارشد يکي از وزارتخانه هاي اقتصادي، فرزندان کارکنان اين دستگاه موفق به استفاده از مشاوره انتخاب رشته تحصيلي به صورت حضوري و رايانه اي از طريق يکي از مراکز مشهور خدمات کنکور شدند و مقرر شده بود 75 درصد از مبلغ اين مشاوره از طريق بودجه وزارتخانه تامين شود، اما شرکت مشهور کنکوري براي وصول طلب خود با مشکلات مختلف مواجه شده و تصميم گرفته از طريق شکايت، اين مبلغ را دريافت کند.
روزنامه تهران امروز:
فعلا برنامهای برای انتخابات ریاستجمهوری آینده ندارم
علي لاريجاني، رئیس مجلس شورای اسلامی در تازهترين اظهارنظر خود درباره احتمال نامزدياش در انتخابات رياستجمهوري يازدهم گفت: فعلا برنامهای برای انتخابات ریاستجمهوری آینده ندارم.
وي تصريح كرد: من امیدوارم افراد توانمندی وارد عرصه رقابت شوند که از تجربیات خوبی برخوردار باشند و کسانی وارد اداره کشور شوند که نگاه معتدل عدالتخواهانه را دنبال کنند. لاریجانی تاکید کرد: در کشور ما باید استعدادهای داخلی شکوفا شود و عقلانیت اسلامی حاکم باشد تا بتواند هدایت جامعه را پیش ببرد.
اظهارات رئيس مجلس درباره كانديداتوري انتخابات رياستجمهوري در حالي است كه چندي پيش منابع خبري به نقل از نزديكان وي اعلام كرده بودند او از كانديداتوري انصراف داده است.
بر اساس خبر «زندگي نيوز» كه اواخر مرداد منتشر شد، یکی از نزدیکان لاریجانی گفته بود: تيم مشاورین علی لاریجانی، رئیس مجلس برای حضور وی در انتخابات ریاست جمهوری نظرسنجی را انجام دادهاند.
گفته می شود نتیجه نظرسنجی طوری بوده که در نهایت در ارزيابيها مشخص ميشود لاريجاني كمتر از 10 درصد راي دارد و در این راستا عدم حضور لاريجاني در انتخابات قطعي شده است.
گزارشهاي سه ماهه نيروهاي مسلح خدمت مقام معظم رهبري
سردار سرلشکر حسن فیروز آبادی، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با بيان اينكه نیروهای مسلح ایران، امروز غیرقابل پیش بینی و محاسبه هستند، تصريح كرد: تحولاتی جدی در ساختار نیروهای مسلح در طراحی، تاکتیکها و سلاحها به وجود آمده تا همه نیروهای مسلح به موازات هم پیشرفتهای جدی داشته باشند.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح خبر داد: به همین منظور ما گزارشهای سه ماهه از وضعیت هر نیرو را تهیه کرده و در اختیار مقام معظم رهبری قرار میدهیم که همگی حاوی پیشرفتهای نیروهای مسلح است.
سرلشکر فیروزآبادی در پاسخ به سوالی در خصوص تهدیدات رژیم صهیونیستی گفت: ما از یاوهگوییهای سران صهیونیست احساس تهدید نمیکنیم، بلکه آنها مثل موجوداتی هستند که به شدت به وحشت افتاده و دائما داد و فریاد میکنندچون آنها میدانند پاسخ ایران به تهدیدات، آماده و بدون فاصله و توقفناپذیر خواهد بود.
وی افزود: بنابراین مقامات نظامی رژیم صهیونیستی در محاسباتشان اعلام کردند، عملیات نظامی علیه ایران نه کار اسرائیل بوده و نه برای آنها مفید است.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح همچنین در پاسخ به سوالی در خصوص وضعیت سوریه اظهار داشت: مسئولان سایر کشورها اگر به وظیفه نهی از منکر خود در این حادثه برادرکشی و مزدوری برای استکبار و صهیونیستها عمل نکنند، آنها هم در آتش عذاب خواهند سوخت.
بالاخره مهدي هاشمي آمد يا خير؟!
چندي است خبري در رسانههاي منتقد آيتالله هاشمي رفسنجاني منتشر شده است مبني بر اينكه «مهدي» فرزندش كه پيش از اين ساكن لندن بود قصد بازگشت به كشور را دارد.
اين خبر با استقبال منتقدان رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام مواجه شد و آنان با اتخاذ موضع از دستگاه قضايي خواستند با مهدي هاشمي برخورد قضايي كنند.
روزنامه جمهوری اسلامی كه گفته ميشود از روزنامههاي نزديك به خاندان هاشمي است، ديروز نوشته بود: مهدی هاشمی پس از سه سال اقامت در خارج از کشور عصر امروز(شنبه) به تهران بر می گردد.
با اين همه تا لحظه تنظيم اين گزارش، خبري از بازگشت مهدي هاشمي نشده است و خبرگزاريهاي مختلف همچنان بر محاكمه فوري او تاكيد ميكنند. باشگاه خبرنگاران جوان هم خبر داد كه يك منبع آگاه به او گفته مهدي هاشمي به احتمال زياد روز شنبه با پرواز ساعت 19:30 وارد فرودگاه امام خميني خواهد شد.
ديروز نيز اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاههای سراسر کشور كه اخيرا توانسته بود براي نخستين مرتبه ميزبان رئيس دستگاه قضايي در اردوي سالانه خود شود با صدور اطلاعيهاي اعلام كرد همزمان با بازگشت مهدی هاشمی به کشور در فرودگاه دادگاه افكار عمومي تشكيل ميدهد.
آریا نيز گزارش داد، مهدی هاشمی محاکمه خواهد گردید ولی ممکن است ابتدا به خانواده خود سری بزند و سپس به احضار دستگاه قضايی به اتهامات وارد شده پاسخ دهد و محاکمه شود.
اتهام مهدي هاشمي در ارتباط با حوادث بعد از انتخابات است. در فتنه 88 برخي از عوامل اصلي اين حادثه عليه مهدي هاشمي اعتراف كردند.هفته گذشته نيز غلامحسين محسني اژهاي سخنگوی قوه قضائیه در نشست خبری خود با خبرنگاران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا مهدی هاشمی به محض ورود به کشور دستگیر و محاکمه می شود، گفت: قبلاً هم گفته ایم که اگر بیاید قطعاً به پرونده وی رسیدگی خواهیم کرد.
پس از انتشار اخباری مبنی بر بازگشت مهدی هاشمی رفسنجانی که از او در محافل سیاسی و رسانهای به عنوان شاه کلید فتنه 88 یاد میشود، از انگلیس به کشور پس از گذشت 3 سال، اخبار جدیدی از حضورش در دوبی و عزیمت به تهران در ساعت 19 حکایت دارد که این خبر در گفتوگوی آنا با محسن هاشمی رفسنجانی برادر بزرگ مهدی هاشمی مورد تايید قرار گرفت.
محسن هاشمی رفسنجانی با حمایت از برادر خود و تايید خبر بازگشت وی، میگوید: «هجمهها خیلی زیاد است. موضوع مهدی و آمدنش موضوعی نیست که بتوانم با یک جمله جواب تمام هجمههای آقایان را بدهم. »
وی تاکید میکند: «همه کسانی که الان هجمه میکنند، میگفتند که ایشان نمیآید و حالا که ایشان میِآید، میگویند چرا میآید.»
روزنامه قدس:
محکومیت مدیرمسؤول «فردا»
در پی شکایت روزنامه ایران از مدیر مسوول سایت فردا به دلیل انتشار مطلبی با عنوان «در روزنامه دولت چه میگذرد؟»، در حکمی از سوی دادگاه 1057 کارکنان دولت که به صورت غیابی صادر شد، سجاد نوروزی به تحمل 91 روز حبس تعزیری محکوم شد.
ادعای حمله هکرهای ایرانی
خبرگزاری رویترز به نقل از منابع آگاه از حمله هکرهای ایرانی به بانک آمریکا (BA.N )، جی.پی مورگان (JPM.N) و سیتی گروپ (C.N) سه بانک مطرح آمریکا، در یک سال گذشته خبر داد.
ضرب و شتم عجیب کارمند
بتازگی یک نماینده مجلس درمراسم تودیع و معارفه سرپرست هلال احمر شهرستان تاکستان ،کارمند هلال احمر استان قزوین را مورد ضرب و شتم قرار داده است.
خدمت به عضو سیا
یک داوطلب نمایندگی کنگره آمریکا قصد دارد که در منزل یک ایرانی مقیم آمریکا اعلام نامزدی کند. تیمرمن، یکی از اعضای شاخص سازمان جاسوسی آمریکاست.
اولیا:عارف منصرف نشده
علیاکبر اولیا، نماینده اصلاحطلب سابق مجلس درباره انتشار خبری مبنی بر انصراف محمدرضا عارف از حضور در انتخابات ریاستجمهوری آینده گفت: آقای عارف تصمیمی برای اینکه بررسیها را متوقف کند یا به طور کلی از انتخابات منصرف شود، نگرفته است.
پیروزی ما عاقلانه نیست
بهزاد نبوی چندی قبل دیداری با محمد خاتمی داشته است.خاتمی در این دیدار گفته پیش بینی پیروزی اصلاح طلبان در انتخابات ریاست جمهوری عاقلانه نیست و به نظر من نامزد جریان اصولگرایی در انتخابات یازدهم برنده خواهد شد.
فتوای عجیب مفتی وهابی
یکی از مفتیهای وهابی در شبکه «وصال فارسی» در فتوایی عجیب از مردان اهل سنت درخواست کرد از ازدواج با دختران شیعه خودداری کنند! این فرد با ممنوع دانستن ازدواج با دختران شیعی، برای فتوای خود استدلالهای مضحکی بیان کرد.
سفارت کانادا تهدید میکرد!
سمانه بیگ علیزاده، دبیر تشکیلات بینالمللی انجمنهای اسلامی دانشجویی کانادا گفت: از جمله مزاحمتهای سفارت کانادا در تهران ارتباط با دانشجویان و خانوادههای انجمن اسلامی در تهران بود که بارها خانوادههای آنان در تهران مورد تهدید قرار میگرفتند تا اعضای انجمن از کارها وبرنامههای خود منصرف شوند. آیا این معنای اقدام دیپلماتیک در کشور میزبان است؟
احمدینژاد دبیر کل میشود!
پس از آنکه دکتر احمدی نژاد اعلام کرد به عنوان رئیس جمهور برای آخرین بار به نیویورک سفر میکنم، برخی حامیان وی در محافل و جلسات مختلف میگویند سفر بعدی دکتر احمدی نژاد به نیویورک به عنوان دبیر کل سازمان ملل خواهد بود.
ویزای همراهان صادر نشد
60نفر از مقامات و اطرافیان
احمدی نژاد به دلیل عدم صدور ویزا از سفر به نیویورک بازماندند.
روزنامه جمهوری اسلامی:
تفاهمنامه سازمان حج و زیارت با سعودی بدون هماهنگی با مسئولارن ارشد جمهوری اسلامی
* سازمان حج و زيارت در تفاهمنامه امسال خود با طرف سعودي در مورد برگزاري مراسم حج، درباره تعديل بندهاي مربوط به برگزاري مراسم برائت از مشركين و دعاي كميل بدون هماهنگي با مسئولان ارشد جمهوري اسلامي به توافق رسيد.
به گزارش پايگاه خبري "فاطر"، با اينكه مراسم برائت از مشركين به عنو.ان يكي از اركان مناسك حج، هر ساله سال گذشته براساس توافق سازمان حج و زيارت ايران و وزارت حج سعودي برگزار ميشود، اما مسئولان سازمان حج، امسال تفاهمنامهاي را با طرف سعودي امضا كردند كه برخلاف سالهاي گذشته اجراي مراسم برائت از مشتركين منوط به اجاره طرف سعودي شده است و عملاً از دستور كار خارج شده است، هنوز مسئولان سازمان حج و زيارت در زمينه اين خبر اظهارنظري نكردهاند.
اعلام همبستگی بازیگر هالیوودی با مسلمانان جهان
* واكنش غيرتمندانه مسلمانان جهان به توهين سخيف فيلم موهن آمريكايي كه براي حاكمان آمريكا غيرقابل پيشبيني بود، موجب شده تا دولتمردان آمريكايي براي كنترل اوضاع و فرو نشاندن خشم مسلمانان دست به دامن يك عنصر شناخته شده هاليوودي خود شوند.
آنجلينا جولي بازيگر هاليوود درحالي كه حجاب بر سر داشت براي اعتراض به فيلم توهين آميزي كه اخيراً در مورد پيامبر اسلام صليالله عليه و آله و سلم در آمريكا پخش شد در رسانهها حاضر شد و ضمن اعلام همبستگي با مسلمانان جهان خواستار توقيف حمله بر ضد اسلام از سوي كشورهاي غربي شد.
آنجلينا جولي همچنين خواهان توقيف سازندگان اين فيلم شد. او در سخنان خود گفت پخش فيلم توهين آميز درباره پيامبر اسلام چيزي جز جنگ عليه اسلام نيست. او از اعتراضات مسلمانان در اين زمينه دفاع كرد. وي چند سال پيش نيز در مصاحبه با راديو ملي پاكستان گفته بود به دين اسلام علاقهمند است.
حمایت فاکس نیوز از اهانت به باورهای اسلامی
* شبكه خبري نومحافظه كار فاكس نيوز، در مقالهاي اهانت آميز به قلم "دانيل پايپز"، از رسانههاي غربي خواست هر روز به ساحت پيامبر اسلام(ص) جسارت كنند تا حساسيت مسلمانان از بين برود.
پايپز نوشت: "چه ميشود اگر صاحبان انتشارات و مديران رسانههاي بزرگ به اين توافق برسند كه معروفترين كاريكاتورهاي پيامبر اسلام را كه در يك نشريه دانماركي منتشر شده بود، هر روز منتشر كنند تا اسلام گرايان خسته شده و ديگر اعتراض نكنند؟ چه ميشود اگر قرآن مستمراً سوزانده شود؟"
وي چنين خيال ميكند كه اگر قرآن مستمراً سوزانده شود و يا هر روز كاريكاتوري از پيامبر اسلام(ص) منتشر شود، ديگر اسلام گرايان نخواهند توانست مسلمين را براي اعتراضات بسيج كنند!
اين نويسنده گستاخ ميافزايد: پس از چنين اتفاقي غربيها خواهند توانست بدون ترس از اسلام انتقاد كنند،همانطور كه از اديان ديگر انتقاد ميكنند.
فاكس نيوز به داشتن گرايشهاي ضداسلامي معروف است و از اهانت به باورهاي اسلامي حمايت ميكند.