افرادي كه زياد گوشت قرمز مي‌خورند بيشتر در معرض خطر ابتلا به برخي از انواع سرطان كليه قرار دارند.

 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک افراد ميانسالي كه بيشترين ميزان مصرف گوشت قرمز را دارند 19 درصد بيشتر از ديگران به اين سرطان مبتلا مي‌شوند. بعلاوه هرچه مقدار مصرف مواد شيميايي موجود در گوشت قرمز كبابي و باربيكيو بيشتر باشد، خطر ابتلا به اين بيماري نيز به همان نسبت افزايش مي‌يابد.

به گفته متخصصان تغذیه مصرف گوشت قرمز بايد محدود باشد و به جاي گوشت قرمز و فرآوري شده بايد طبخ اين ماده غذايي به شكل سالم مثلا به صورت آب‌پز صورت مي‌گيرد.

‌سرطان‌هاي كليه انواع مختلفي دارد كه 2 نوع شايع‌تر آن شامل «آدنوكاسينوم» كليه و تومور«ويلمز» هستند. تومور ويلمز مخصوص شيرخواران و كودكان است كه اكثرا خود را به صورت توده شكمي نشان مي‌دهد. در مقابل آدنوكاسينوم كليه كه شايع‌ترين سرطان اوليه كليه است در مردان شايع‌تربوده و بيشتر در افراد ميانسال و مسن ديده مي‌شود. استعمال سيگار مي‌تواند در ايجاد آن نقش داشته باشد. علائم معمول اين بيماري به صورت درد پهلو، لمس توده در پهلو و ديدن خون در ادرار بروز مي‌كنند كه وجود اين علائم نشانه پيشرفته بودن سرطان است./س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.