به گزارش
خبرنگارباشگاه خبرنگاران ايلام؛ مجتبی اعلایی در یان باره افزود: صنعت پتروشیمی به تنهایی اشتغال چندانی ایجاد نمی کند و به سبب اینکه چرخه تولید و اقتصاد شرکت پتروشیمی ایلام در خارج از استان انجام می شود، منافع و عایدی زیادی برای مردم این منطقه به دنبال نخواهد داشت.
وی ادامه داد: به همین علت با راه اندازی صنایع پایین دستی در کنار پتروشیمی ایلام می توان افزون بر تولید با اشتغالزایی بالا، چرخه اقتصادی قابل توجه و سودآوری در استان ایجاد کرد.
اعلایی گفت: به سبب نبود راه های مناسب و دوری از راه های اصلی و همچنین نبود راه آهن در استان، سرمایه گذاران چندان اشتیاق به سرمایه گذاری در ایلام ندارند که با ایجاد شهرک تخصصی صنایع پایین دستی پتروشیمی می توان زمینه جذب آنان را فراهم کرد.
استاندار ایلام افزود: برای ایجاد جذابیت و انگیزه لازم سرمایه گذاری در استان با توجه به امتیازها و امکاناتی که شهرک های صنعتی در اختیار سرمایه گذاران و تولید کنندگان قرار می دهند، می توان از این راه به توسعه ایلام کمک کرد.
وی بیان کرد: صنایع پایین دستی پتروشیمی زمینه ایجاد درآمد و ثروت در منطقه و صادرات به استان های دیگر و حتی خارج از کشور را فراهم می کند و باعث ایجاد رونق اقتصادی در استان می شود.
اعلایی اظهار داشت: ایجاد شهرک صنعتی تخصصی صنایع پتروشیمی در نزدیکی این طرح مزیت های بسیار زیادی دارد و فعالیت های تولیدی را آسان تر می کند.
وی در خصوص واحدهای غیر فعال شهرک صنعتی ایلام نیز گفت: اقدام های گسترده ای از سال 89 برای فعال کردن این واحدها انجام شده که گفت و گو با بانک های عامل، امضا و عقد چندین تفاهم نامه ها از آن جمله این فعالیت ها است.
استاندار ایلام ادامه داد: بسیاری از واحدهایی که امکان فعال کردن آنها وجود دارد اکنون در حال تولید هستند و برخی که قادر به فعالیت نیستند با همکاری بانک ها در حال واگذاری به اشخاص دیگر هستند تا بتوانند تولید خود را از سر گیرند.
استان ایلام 13 شهرک و ناحیه صنعتی دارد. /س