حجتالاسلام سیدمصطفی طباطبائینژاددر گفتگو خبرنگار
حقوقی قضایی باشگاه خبرنگاران، درباره جرایم اینترنتی اظهار داشت: منشا این جرایم را باید در عدم آگاهی جامعه نسبت به جرایم یارانهای جستجو کرد، مردم باید نسبت به اتفاقاتی که در پیرامون آنها میگذرد آگاهی یابند.
این عضو کمیسیون حقوقی قضایی مجلس تصریح کرد: افرادی که در خانوادههایشان مورد بیمهری قرار میگیرند به دام فریبکاران میافتند و کلاهبرداران نیز به دنبال این افراد میگردند که آنها را فریب دهند.
وی با بیان اینکه رسانهها در آگاهیبخشی مردم نقش اساسی دارند، ادامه داد: جرایم رایانهای در برخی موارد از سوی یک تبهکار در قبال چند نفر صورت میگیرد به همین خاطر از گستردگی زیادی برخوردار است.
این کارشناس حقوقی افزود: متاسفانه این مجرمان فقط متناسب با یک جرم که مرتکب شدهاند مجازات میشود، از همین رو رسانههای جمعی باید مردم را نسبت به جرایم این چنینی مطلع کنند.
حجتالاسلام طباطبائینژاد در ادامه تاکید کرد: براي جرايم سنگيني مثل اعمال مجرمانه اينترنتي يا تجاوز، بالاترين مجازات اعدام است و در اسلام هم اعمال مجازات شكنجه نفي شده است، بنابراين مجرماني از اين دست آنقدرها هم تنبيه نميشوند.
این عضو کمیسیون حقوقی قضایی مجلس گفت: مجازات مجرمان جرایم رایانهای باید به اطلاع مردم برسد که افکار عمومی نسبت به مجازات چنین افرادی اطمینان یابند.
"انتهاي پيام"/پ3