مدیرعامل اتحادیه باغداران مازندران گفت: دلالان نارنگی ان‌شو را با رنگ و مواد افزودنی جای نارنگی پیش‌رس ژاپنی جا می‌زنند و به بازار عرضه می‌کنند.

 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران ، محمدرضا شعبانی گفت : استفاده از رنگ و مواد افزودنی برای تغییر سبزی میوه به زردی و نارنجی شدن میوه استاندارد نیست.

وی با اشاره به اینکه برداشت به موقع نارنگی موجب افزایش قند در میوه، آب مناسب و مزه مطلوب می‌شود، تصریح کرد: به موقع برداشت کردن نارنگی موجب بازار پسندی میوه و درآمد هرچه بیشتر باغداران می‌شود

شعبانی در ادامهداد: عرضه نارنگی با رنگ‌آوری و سبززدایی موجب عدم کشش بازار می‌شود.

مدیرعامل اتحادیه باغداران مازندران گفت: برداشت پیش از موعد نارنگی موجب از بین رفتن کیفیت میوه می‌شود.

وی با بیان اینکه باغداران نمی‌توانند بیمه شوند، متذکر شد: در هر یک هکتار یک کارگر بیمه می‌شود و خود باغدار به عنوان یک کارفرما نمی‌تواند از مزایای بیمه بهره‌مند شود./س

برچسب ها: نارنگی ، نارس ، ژاپنی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.