به
گزارش
خبرنگار باشگاه خبرنگاران بندرعباس ابراهیم طغرلی افزود: از این
میزان 39 واحد به صورت خود اجرایی (پرداخت مبلغ هفت هزار و 550میلیون ریال
معادل 30 درصد هزینه های پروژه به صورت بلاعوض توسط صندوق توسعه بخش
کشاورزی و 70 درصد هزینه های اجرایی توسط مالکان مرغداری انجام شده) و 11
واحد نیز با استفاده از تسهیلات بانکی با سود 4 درصد اجرا شده است.
وی تصریح کرد: با اجرای این طرح در هر یک از واحدهای مرغداری حداقل 20درصد در مصرف انرژی (برق و گازوئیل) صرفه جویی میشود.
هرمزگان 256 واحد مرغداری با ظرفیت 5 میلیون قطعه جوجه ریزی
در هر دوره وجود دارد که سال90 بیش از 18 هزار تن گوشت تولید و به بازار
عرضه شده است./س