به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک قطعا می دانید که متخصصان تغذیه توصیه می کنند که بهتر است بشقاب غذای شما ترکیبی از اجزای گروه های مختلف غذایی باشد
1 - نان و غلات
_ نوع سبوس دار این گروه غذایی را به نوع تصفیه شده ترجیح بدهید.
_ برنج قهوه ای و ماکارونی سبوس دار را حتما امتحان کنید.
_ اول از همه، غذایی را انتخاب کنید که در تهیه اش از غلات کامل استفاده شده.
_ از سبوس گندم و انواع جوانه ها در تهیه غذای تان کمک بگیرید.
2 - لبنیات
_ از انواع بدون چربی یا حداقل کم چرب استفاده کنید.
_ برای تهیه املت های گیاهی یا سرو غلات، به جای آب از شیر استفاده کنید.
_ در سوپ تان به جای خامه، شیر بریزید.
3 - گوشت
_ قبل از هر چیز، همه چربی ها و پوست را از آن جدا کنید.
_ بیشتر ماهی بخورید.
_ از حبوبات بیشتر استفاده کنید.
_ مغزها را به سالاد یا به غذای اصلی تان، البته به عنوان جانشین گوشت، اضافه کنید.
4 - میوه ها
_ یادتان باشد که میوه های مختلف، مواد مغذی متنوعی دارند.
_ حین خوردن غلات، انواع کیک و حتی ماست از توت ها و یا سایر میوه های خردشده استفاده کنید.
_ فراموش نکنید که میوه های خشک، میان وعده های مناسبی هستند زیرا به راحتی قابل حمل و نگهداری اند.
5 - سبزی ها
_ سبزی های فصل را تازه تازه بخرید و میل کنید.
_ اگر سبزی تان را خرد کردید، خرد شد ه اش را در ظرفی دردار ریخته و در یخچال بگذارید.
_ آب سبزیجات تازه نیز می تواند نوشیدنی مناسب در وعده های غذایی تان باشد.
6 - روغن ها
_ نوع گیاهی یا اشباع نشده روغن ها را انتخاب کنید.
_ از حداقل روغن برای طبخ غذا استفاده کنید و از کره هم فاکتور بگیرید./س