كمبود قند خون از عوامل مهم در كاهش یادگیری دانش آموزان است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز زنجان، مسئول مركز اطلاع رسانی غذا، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكی زنجان گفت: قند خون در نحوه و نوع یادگیری، تمركز و فعالیت های مختلف افراد به ویژه در بین دانش آموزان و دانشجویان نقش مهمی دارد.

جز دائمی افزود: عدم مصرف صبحانه به كاهش قند خون و در نتیجه به عدم یادگیری مطلوب منجر می شود و بی توجهی به این امر عواقب ناخوشایندی به همراه دارد.

مسئول مركز اطلاع رسانی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكی زنجان با اشاره به اینكه مصرف صبحانه كامل به كارآیی بیشتر فعالیت ها منتهی می شود تصریح کرد: متاسفانه بسیاری از دانش آموزان بدون توجه به تغذیه خود از مصرف صبحانه خودداری كرده و در كلاس های درس حضور می یابند.

جز دائمی ادامه داد: عدم مصرف صبحانه علاوه بر خستگی زودرس در ابتكار و خلاقیت دانش آموزان نیز بسیار تاثیر گذار است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه بیشتر والدین و برنامه ریزی صحیح، زمینه لازم برای مصرف صبحانه كامل با داشتن زمان كافی برای دانش آموزان فراهم شده و به تدریج نهادینه می شود./ع
برچسب ها: کمبود ، قند ، یادگیری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.