کارشناس مسئول برنامه ریزی مداخلات روانی در اداره سلامت روان وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد گفت: در راستای تحقق اهداف این طرح آموزش های مستمر از زمان زلزله ی بم در سال 82 شروع و از طریق اداره سلامت روان وزارت بهداشت، کارشناسان سلامت روان شاغل در دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور، تحت آموزش های مستمر قرار گرفتند.
وی افزود: این کارشناسان به عنوان مربی TOT ، کارشناسان تحت پوشش خود را در هر استان آموزش دادند.
علی اسدی با اشاره به این که تاکنون مشابه این همایش ها در شهرهایی همچون کرمان، شیراز و ارومیه برگزار شده است گفت: در سال جاری 2 دوره برای مربیان TOT برگزار شده و در سال گذشته نیز 15 کارگاه آموزشی برگزار شده است.
اسدی افزود: این آموزش ها به دو شکل تخصصی و عمومی برگزار می شود که آموزش های تخصصی در قالب کارگاه هایی برای شرکت کنندگان در صحنه ی حوادث و بلایا است که از طریق دانشگاه و یا اداره سلامت و روان صورت می گیرد و بخش عمومی نیز از طریق مساجد، مربیان مدارس، خانه های بهداشت و تهیه ی بروشور آموزش می بینند.
وی با اشاره به زلزله ی اخیر آذربایجان شرقی گفت: در این زلزله پنجاه نفر کارشناس آموزش دیده حضور داشتند که در طی یک ماه، در همان منطقه سه بار آموزش های لازم را فرا گرفته اند.
کارشناس مسئول برنامه ریزی و مداخلات روانی در اداره سلامت روان وزارت بهداشت ادامه داد: در سال جاری برای شرکت کنندگان در کارگاه های تخصصی بسته های آموزشی درنظر گرفته شده و علاوه بر این هفت کتاب تخصصی در این زمینه تهیه شده که در بین بهورزان کاردان های بهداشتی، کارشناسان تخصصی، معلمان و مشاوران در مدارس و همچنین مدیران بهداشتی توزیع خواهد شد. /س